Extra programok a tesztnapon Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2012/09/26
Hogy ne fásulj bele az egész napos tesztelésbe, lazíts egy rövidet a kiegészítő programokon!
Hirdetés

Ha épp nem tesztelek mit tudok csinálni?
 
Irány a slackline! Nem kötéltánc, de úgy néz ki. Remekül használható koncentráció-, és egyensúlyérzék fejlesztésre, ráadásul bulinak sem utolsó.

 

 

A tesztelhető termékek mellett sok további kiállító is jelen lesz, pl:

Fjallraven márka túra-, és outdoor ruhái. A Fjallraven Svéd vezető túra márka. Saját fejlesztésű G-1000 túraanyaga az egyik legjobb a világon. Méhviasz alapú impregnáló szerrel gyorsan vízhatlanná változtatható.

 

Fjall Raven
Fjall Raven

 

Rubena gumiabroncsok - A Rubena kerékpáros gumiabroncsainak teljes palettája megtalálható lesz a tesztnapon, köztük két olyan újdonsággal, mint a beléő szintő 29"-es MTB köpeny, az Ocelot, vagy a Landmark névre hallgató új Trek & Tour mintázattal ellátott külső. A Rubena külsőket már mi is több alkalommal teszteltük.

 

 

Endura bringás nadrágok. Egy Endura bringás nadrág lehet DH-vadállat, utcainak kinéző túrázó, lycrahatású nemlycra, ám borotvált-lábúaknak nem ajánlott... Nemrégiben mi már

 

 

 

Amíg tesztelek, mit tudnak csinálni a gyerekek?

Amíg apa vagy anya tesztel, addig a gyerekek ugyancsak kipróbálhatják a nekik való 20"-as és 24"-es Merida gyermekbringákat a gyermek-ügyességi pályán.

 

 

Ha lenyomták a tesztpályát akkor irány nekik is a slackline. A slackline eddig minden lapos gyerek bulit feldobott. 

 

 

Ha éhes leszek

Semmi gond, idén lesz büfé is. Külön sátrakat állítunk fel, hogy fogyasztás közben pihenni is tudjatok. A menü: Gulyás leves, szendvicsek, csoki, sör, radler, tea, üdítő. 

Ezen felül Horalky nápolyi és Nahrin táplálék kiegészítő (Iso tea, Basico sav-, lúgháztartást szabályozó ásványi por és Affiline vértisztító, méregtelenító ital) kóstoló lesz! 

 

Horalky, Nahrin
Horalky, Nahrin

 

Mi van ha rossz idő lesz?

Semmi gond! A Mountex mindenkit vízállósít! Bárki aki meglátogatja a Mountex sátrát, az impregnáló réteget, és profi tanácsokat kap. 

 

Mountex
Mountex

 

Persze, a büfésátor is menedéket nyújt, addig míg a következő 15 perces tesztkört be nem vállalod. Mert bevállalod, igaz?

Átöltözésre a tábor öltözőiben van lehetőség, az izmaid megfelelő működését pedig a Just Boróka bemelegítő-, Wallwurz regeneráló krémek és a frissítő Pedi bon lábspray segítik.

  

 

Ezen felül?

Ha ez neked nem elég... azért egy kis meglepetéssel is készültünk. A Sony Hungária jóvoltából nem csak tesztelhetsz vízálló, ergonomikus Sony Walkman Mp3 lejátszókat, hanem a nyereményjátékukon 6 db-ot nyerhetsz is!

 

 

Sőt, aki bringával érkezik az ingyenes gyors szervizt kap a Doctorbike "powered by Motorex" jóvoltából.

Hirdetés