Előszilveszteri futóverseny Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2007/12/17
Induljatok el az év egyik utolsó futóversenyén és koccintsatok a célban miközben virslit majszoltok. A Napraforgó Futóklub és a Délikert Egyesület évbúcsúztató utcai futóversenyt rendez 2007. december 30.-án.
Hirdetés

A verseny célja: testedzési, sportolási, versenyzési lehetőség biztosítása a futás iránt érdeklődőknek nemtől és korhatártól függetlenül. Figyelem felhívása a mozgás fontosságára, az egészséges életmódra, a szabadidő hasznos eltöltésére, a sportkapcsolatok, sportbarátságok kialakítására, ápolására kiemelten a helyi, a szegedi és a környező települések, valamint a határon túli, elsősorban a vajdasági és az erdélyi amatőr futókra. A verseny – hagyományteremtő céllal - nyújtson lehetőséget a (futó)év felszabadult, vidám lezárására is.

A verseny tervezett útvonala: együttFUTÁS: Rajt: Kecskés telepi Művelődési Ház - Zombori u. -balra Sipos Iván u. -balra Apatini u. - balra Újvidéki u. - Cél: Művelődési Ház udvari bejárat. Napraforgó futószilveszter: Rajt: Kecskés telepi Művelődési Ház - Zombori u. - jobbra Sipos Iván u. - balra Terehalmi út - a kerékpárúton végig -Kapisztrán u. (jobbra le az alsó útra) - Szentmihály, Petőfi u. sarok (FORDÍTÓ, FRISSÍTÉS) - vissza Kapisztrán u. - balra fel a Terehalmi útra (a kerékpárúton) - jobbra Sipos Iván u. - balra Apatini u. - balra Újvidéki u. - Cél: Művelődési Ház udvari bejárat.
Hirdetés