Élő interaktív interjú! Hír

hunrun.com
2008/03/28
Pénteken 10 órakor online interjú keretében köszöntik a 79.-ik születésnapját ünneplő Rózsavölgyi Istvánt, az 50-es évek legendás, hétszeres világcsúcstartó futóját. Kérdeznél tőle Te is? Tedd hát meg!
Hirdetés

Az 50-es évek legendás Iharos-Tábori-Rózsavölgyi futótrió stílszerűen szólva futószalagon szállította a világcsúcsokat . E sorok szerzője, szintén a Rózsavölgyi-istálló volt tagja, most mint riporter beszélget az olimpiai bajnokok, világbajnokok edzőjeként is híressé vált, egykori hétszeres világcsúcstartóval . A Tatán élő „Pergamen” egyik világcsúcsát (1000 méter;2:19), éppen ebben a városban futotta. 1500-as magyar bajnoki csúcsa (3:38,8) majd ötven éve vár megdöntésre.

Könnyen elképzelhető, hogy sokan kíváncsiak olyan dolgokra, melyre lehet, a riporter amúgy nem kérdezne rá. Éppen ezért lehetőség van rá, hogy a beküldött kérdések elhangozzanak az online adás során, melyekre remélhetően „ a mosolygó gyilkos ” (így hívták a tanítványai), a sporttársaknak „Pergamen”, válaszol . A kérdéseket a kapcsolódó link alatt lehet feltenni.
Hirdetés