Ecco cipők

(X) - Támogatott tartalom
2017/02/20
Kirándulás, séta a parkban, kerti parti sportos stílusban

Sportos luxus Az Ecco-tól

Az Ecco Cool 2.0 egy igazán egyedi cipő, melyben kombináltuk a fényűző ECCO bőr felsőrészt a 360 fokos lélegzőképességgel, magas minőségű GORE-TEX® SURROUND rendszerrel. 
A 100%-ig vízálló és a mai rohanó világhoz alakított ECCO COOL 2.0 anatómiailag felépített, és saját „szellőztető rendszerrel" ellátott cipő. A vízhatlan GORE-TEX® Surround technológia nem csak vízmentesen, de izzadságmentesen is tartja a lábat egész nap. A Surround technológia lényege, hogy a vízhatlan, de szellőző GORE-TEX® membrán mintegy zokniszerűen teljesen körülöleli a lábat, így lehetőséget adva, hogy a középtalpba épített csatornák hűvösen tartsák azt.

Ha vigyázol az ECCO bőrre, ő is meghálálja a bizalmat. Tisztításhoz, ápoláshoz az ECCO Foam Cleanert, az ECCO Leather Cream Care-t és az ECCO Waterproofing Spray-t ajánljuk. A 3 lépéses rendszer hatásosan eltávolítja a piszkot, felfrissíti a bőrt és hosszú időn át tartó védelmet biztosít.

 

Ecco Cool 2.0 Piros Forrás: Ecco
Ecco Cool 2.0 Piros
Kép forrása: Ecco

A városban is természetesen az Ecco-val


Fölösleges magyarázni, a nyári hónapok azért vannak, hogy élvezzük a napot, a szabad levegőt. Sportosan megjelenni a kerti partin, vagy csak sétálgatni fel-alá a parkban, esetleg rövid kirándulást tenni mind része a szórakozásnak, és ezért is készült az ECCO COOL 2.0.
Az ECCO COOL 2.0 tökéletes társ a forró nyári napokon azoknak is, akik új városokat szeretnek felfedezni. A 100%-ig vízálló és anatómikus felépítésű cipők a legmagasabb komfortot nyújtják minden helyzetben.

 

Ecco Cool 2.0 fehérben Forrás: Ecco
Ecco Cool 2.0 fehérben
Kép forrása: Ecco

 

Az ECCO-ról

Az ECCO a világ vezető cipőmárkája, amely kombinálja a stílust a kényelemmel. Sikere a nagyszerű dizájnon, a bőr magas minőségén és az innovatív technológiákon alapszik. Az ECCO azon kevés cipőgyártók egyike, akik a bőrtől a cipőgyártáson át az eladásig, mindent maguk felügyelnek és hajtanak végre. Az ECCO az egyik legnagyobb a magasminőségű bőrgyártók közül, ezeket a bőröket használjuk fel az ECCO cipők és kiegészítők készítése során, és rengeteg luxus márka veszi meg az ECCO álltal előállított bőröket. Napjainkban 87 országban több mint 3300 ECCO üzlet és 14000 eladási pont található a nagyvilágban. A cég családi vállalkozás, 1963-ban Dániában alapították, és több mint 19000 embert foglalkoztat világszerte. ecco.com