Menü

2017.10.17.     Hozzászólás 0

AddAuthor

Az Olimpiai Ötpróba október 23-i ajánlata: Kolonics György Emlékfutás

Ingyenes esemény a kétszeres olimpiai bajnok legenda tiszteletére, a Római parton.


 

Nincs még programod az október 23-i szabadnapodra? Fuss Te is a kétszeres olimpiai bajnok legenda tiszteletére a Római parton az ingyenes eseményen! A tragikus hirtelenséggel elhunyt Kolonics György emlékére szervezett eseményen a megemlékezés mellett akár 4 Olimpiai Ötpróba-pontot is bezsebelhetsz - ha elfutsz a Lupa-szigetig és vissza.

Ráadásul azok is nyugodtan futócipőt húzhatnak majd a KSI vízitelepen, akik egyébként nem teszik ezt meg túl gyakran: a 2 kilométeres táv 1 Ötpróba-pontért igazán teljesíthető célnak tűnik. E mellett félmaraton és tizenegy kilométer is szerepel az „étlapon”, egyéniben és váltóban egyaránt teljesíthetőek.

A versenyre való nevezés ingyenes!

Október 16-án lezárult az online jelentkezés, de a helyszínen is lesz lehetőség nevezni!

 

Kolonics György Emlékfutás

 

Aki még nem kezdte meg az egységek gyűjtését, ne habozzon, most itt lehetőség! A szervezők az indulókat Ötpróba regisztrációval ajándékozzák meg. De ha ez nem lenne elég egyedi emlékérmet és pólót is vihetnek majd haza a futók, melyek elég látványosra sikerültek.

Szerezd meg pontjaidat és nevezz még ma a www.bbu.hu weboldalon!

 

Mire jó az ajándék Ötpróba regisztráció?

 

Ötpróba

 

Programsorozatunk egészen a 2020-as tokiói olimpiáig tart, vagyis még bő 3 évig – az idő hosszú, van kapacitás gyűjtögetni a pontokat. Apropó, pontok. A legfontosabb, a programsorozat lényege: Az Olimpiai Ötpróba égisze alá tartozó sportrendezvényeken lehetőséged van vadászni az értékes Ötpróba-pontokat, melyek megszerzésével garantált ADIDAS sportfelszereléseket nyerhetsz!

A megszerezhető pontok mennyiségét a rendezvényen teljesíthető távok nagysága szabja meg – 1 és 6 pont között kaphatsz pontokat, a táv nehézsége és hosszúsága függvényében, melyeket az esemény főszervezője és az Olimpiai Ötpróba együtt állapít meg.

Itt a lehetőség, légy Te is az Ötpróba tagja! Nevezz a Kolonics György Emlékfutásra, fuss 2, 11 vagy 21 km-t és zsebeld be az ajándék regisztrációt és a hozzá járó pontokat!

www.olimpiaiotproba.hu

Olvass többet a témáról: Ötpróba 2017

Ajánló