Az adidas #hometeamhero kihívást indít Hír

Az adidas #hometeamhero kihívást indít Hír

adidas
2020/05/14
Az adidas #hometeamhero kihívást indít - egy sportolóknak szóló globális jótékonysági kezdeményezést a covid-19 védekezési alap számára
Hirdetés

Az adidas #hometeamhero kihívást indít
- egy sportolóknak szóló globális jótékonysági kezdeményezést a covid-19 védekezési alap számára

Az adidas a mai nappal jelenti be a #HOMETEAMHERO kihívást – egy olyan virtuális sporteseményt, amely egyesíti a világ sportolóit és arra buzdítja őket, hogy eddzenek egy közös nemes cél érdekében. 

A globális kezdeményezés során, amely május 29-től június 7-ig tart, a cég minden sportolással töltött, mért óra után 1 dollárt adományoz az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által létrehozott COVID-19 Alap számára azzal a céllal, hogy világszerte elérje az egymillió órát. 

Hogy összehozza a világ különböző sportolói közösségeit, a kihívást több aktivitásmérő alkalmazás együttesen támogatja, beleértve a Garmin, Zwift, Polar, Suunto és JoyRun applikációkat, valamint az adidas saját alkalmazásait, az adidas Runningot és az adidas Traininget, amelyek olyan élsportolók által vezetett edzéseknek is otthont adnak majd, mint a Bayern München játékos David Alaba, az ultrafutó Sabrina Stanley vagy a Wales rögbisztárja, George North.

Ennek a közösségi kezdeményezésnek az eredménye egy olyan globális online sportesemény sorozat létrejötte, amelyben mindenki részvételére számítanak, hogy teljesüljön az egymilliós célkitűzés és ahol minden perc számít, tekintet nélkül arra, hogy milyen sporttevékenységről és edzettségi szintről vagy az adott országban a kijárási korlátozásoknak épp melyik stádiumáról van szó.

Egymillió óra. minden aktív perc számít.

Scott Zalaznik, az adidas Senior Digitális Ágazatvezetője szerint: “Ahogy haladunk az új (majdnem) normális kerékvágás felé, a sportolóink egy része világszerte visszatér a versenyzéshez, míg másoknak otthonról kell fenntartaniuk elkötelezettségüket. A különböző körülmények ellenére ami mégis összeköt bennünket, az a jó célhoz való hozzájárulás iránti vágy, hogy csapatként kapcsolatban maradjunk és mindenekelőtt, hogy kifejezzük köszönetünket az első vonalban dolgozóknak, akikre támaszkodhattunk a szükséghelyzetben. Ez a mi esélyünk, hogy azok mellé álljunk, akik mozgásban tartottak minket.”

Ez a kihívás az utolsó lépcső az adidas összefogás-központú kommunikációjában, hogy a közösségeit egészségben, aktívan és együtt tartsa, mialatt a világ az új helyzetre való átállásra készül. 

Továbbá az is az adidas folyamatos erőfeszítéseinek a részét képezi, hogy segítsen ott, ahol a legnagyobb szükség van rá, legyen az amerikai egészségügyi dolgozók számára gyártott több százezer arcpajzs Carbon-nal történő közös kiosztása, közvetlenül 3 millió euró és minden további 20 euró feletti online vásárlás utáni 2 euró adományozása az Egészségügyi Világszervezet COVID-19 Alapja számára, vagy orvosi közösségek maszkkal történő folyamatos ellátása Dél-Koreában, Európában és az Egyesült Államokban.

Hogy tudsz a #HOMETEAMHERO kihíváshoz csatlakozni:

1.    Töltsd le az adidas Running vagy adidas Training applikációt és hozz létre egy profilt vagy jelentkezz be meglévő profillal.
2.    (Választható): Kapcsold össze a Garmin/Polar/Suunto/Zwift accountodat az adidas Running alkalmazásban használt profiloddal.
3.    Iratkozz fel a #HOMETEAM Heroes kihívásra május 18-tól 
4.    Jegyezd fel az aktivitásaidat a globális challenge ablakban május 29 és június 7 között, így az adidas minden feljegyzett órád után 1 dollárt adományoz a globális egymillió órás keretbe.
5.    Mérd az aktivitásodat a következő választható sporttevékenységekben: futás, termi edzések (adidas Training applikáció), séta, biciklizés, erősítő edzések, aerobic, futópados, szobabiciklis edzések, túra, mountain bike, jóga, ellipszis tréner, görkorcsolya, nordic walking, versenybicikli, kerekesszékes edzések, terepfutás, fekvőbicikli, spinning, virtuális futás, gördeszka, futball, kosárlabda, tánc, tenisz, rögbi vagy boksz közben
 

Hirdetés