Asics futócipő sorsolás

Asics futócipő sorsolás

Mozgásvilág
Mozgásvilág - Támogatott tartalom
2021/03/01
Véget ért a #SunriseMind nyereményjátékunk.

Ép testben, ép lélek 1949 óta

Az 1949-es alapítástól kezdve az ASICS célja mindig az volt, hogy segítsen az embereknek az Ép Testben Ép Lélek ( Anima Sana in Corpore Sano - ASICS ) filozófiája szerint élni. Az alapító Kihachiro Onitsuka Japánban a II. világháború után azt látta, hogy a sport és a mozgás adta erő felemeli a lelket, segít a pozitív dolgokra fókuszálni. A mozgás pozitív hatásai révén pont az, ami az egyes embereket , de akár az egész társadalmat a háború utáni depresszióból továbblendítheti.  

Az ASICS ma is hisz ebben.

Manapság ez a gondolat, aktuálisabb, mint valaha, mivel a stressz és idegesség az egyes emberek életében egyre magasabb szinteket ér el.  A világjárvány által pedig újabb és újabb lelki terhek rakódnak az emberekre és a társadalomra. 

Futás napfelkeltében - segíts magadon és másokon-8
#SunriseMind
Futás napfelkeltében - segíts magadon és másokon-8
Forrás: Asics

Elkötelezettség Japánból 

Ahogy eddig is, 2021-ben az ASICS különösen elkötelezett abban, hogy minél több ember fedezze fel a sport különleges erejét, és annak  lélekre gyakorolt pozitív hatásait. Tudjuk, hogy a sport és a mozgás kedvezően hat a szellemre is. Az ASICS célja, hogy egyre több embert motiváljon arra, hogy felfedezzék a mozgás testre és lélekre gyakorolt pozitív hatásait. Az ismert és kedvelt sportmárka az idei évben olyan szervezeteket és kezdeményezéseket támogat, amelyek a sport elmére gyakorolt pozitív hatásait kutatják és olyan társadalmi programokat indítanak, amelyek minél több embert motiválnak a mozgásra. Az egyik ilyen együttműködés a Mind Charity szervezettel való együttműködés. Mind | Mind, the mental health charity - help for mental health problems

Mozgasd a tested, szárnyaljon a lelked

Csatlakozz te is ehhez az ASICS globális projektjéhez! Fuss hajnalban, mert a napfelkelte a remény szimbóluma. Töltődj fel a felkelő nap pozitív energiáival és oszd meg az élményt  másokkal is a közösségi médiában. Posztold a hajnali futós képet nyilvános profiloddal ( Instagram vagy Facebook ) és egy #SunriseMind hashtaggel.

Ha ezt megteszed, te is bearanyozhatod mások reggelét!

Az ASICS 2£-al támogatja a MindCharity szervezetet minden egyes #SunriseMind szelfie után.

Futás napfelkeltében - segíts magadon és másokon-5

#SunriseMind
Futás napfelkeltében - segíts magadon és másokon-5
Forrás: Asics

Nyereményjáték eredményhirdetés

A #SunriseMind keretein belül nyereményjátékot hirdettünk, melynek nyertese:

Uzsoka nevű játékosunk

Játékszabályzathoz klikk ide!

Futás napfelkeltében - segíts magadon és másokon-1