Április első vasárnapja: VELENCEI-TÓ KÖR Hír

www.futas.net/topartifutoparti/
2008/03/25
Legyen ez a nap valóban a futás szerelmeseié! Ne az idővel, hanem csupán „csak” a kilométerekkel küzdjünk meg. Van alkalom az év során bőven arra, hogy „szétfussuk” magunkat. Itt mindenki nyertes lesz, aki célba ér!
Hirdetés

Elő a naptárakkal! Jól jegyezzétek meg, ettől kezdve, minden év április első vasárnapja a miénk! Hát, nem véletlenül ez éppen a bolondok napja! A futóbolondoké! Rendezvényünk neve innentől: Tóparti-futóparti Legyen ez a nap valóban a futás szerelmeseié! Ne az idővel, hanem csupán „csak” a kilométerekkel küzdjünk meg. Van alkalom az év során bőven arra, hogy „szétfussuk” magunkat. Itt mindenki nyertes lesz, aki célba ér! Elnyeri az elismerést, hogy leküzdött 28 kilométert és elnyeri azt a csodálatos érzést, amit a mi egyedülálló környezetünk szépsége nyújt. Nézzünk e napon, az aszfalton kívül egymásra is…!!! Legyen ez a mondat a mottónk! Nagyon bízom benne, hogy évről-évre egyre többen ellátogattok majd hozzánk és a segítségetekkel újra életre tudjuk kelteni a lassan feledésbe merült tóköröket!
  Rendezvénykiírás:
III. Tóparti-futóparti
Olimpiai Ötpróba:
Az pontgyűjtésében ez a 28 km 4 pontot ér! részletek..
Időpont:
2008. április 06. vasárnap
Helyszín:
Agárd
Gyülekezés
rendezvényközpont
Rajt és cél:
Agárdi szabad strand, nagy parkolója (A vasútállomástól kb.200 méterre van)
Rajt:
10 óra  
Útvonal:
Agárd, a tóparti úton Gárdony felé—Gárdony—Velence—Sukoró—Pákozd-- Pákozd-Dinnyés összekötő út—Agárdig kerékpár út –alsó út—Cél


Lebonyolítás:
Egy kört teljesítünk (akinek kevés, annak nem álljuk útját…) Bízom, benne, hogy sikerül 5 km-ig kilométerenként, majd utána pedig 5 kilométerenként megjelölni a távot, valamint az útbaigazító nyilak is a helyükre kerülnek, így remélhetően nem téved majd el senki. Ennek a valószínűségét mondjuk a várható nagy futótömeg is nagy mértékben csökkenteni fogja.

Természetesen csapatokat is örömmel látunk!! Tavaly, már volt egy!! Azt, sajnos nem tudom egyelőre megígérni, hogy a váltóhelyekre kijuttatunk Benneteket, így erről Magatoknak kellene gondoskodni.(tömegközlekedés kizárva!) Úgy gondolom a három fős együttes ideális volna.
Váltóhelyek:
Az első kb.11km-nél, míg a második kb.21km-nél. (írhattam volna pontos adatokat is, de az annyira komolynak tűnne.) Természetesen a „záróbusz” szerepét ismét magamra vállalom. Adok 15 perc előnyt és akit utolérek, azt megint csak nem veszem fel. Lehet, hogy inkább elgáncsolom…??? Kenyér Imre bácsi! Rád ez nem vonatkozik! Telefon lesz nálam, így ha gond volna (bár ez kizárt) tudunk segíteni. Inkább, csak lelki támaszként szeretnék működni..!!
Szintidő:
sötétedésig…
Nevezés:
Nagyon kérlek Benneteket, hogy március 15 -ig jelezzétek a részvételi szándékotokat, hogy minél pontosabb képet kapjunk a fentiek intézése miatt. Visszalépés esetén email-ben jelezd, hogy nem tudsz eljönni.

Nevezés Online:

Nevezés Emailben: pokj@freemail.hu Nevet, címet és póló méretet (hátha…) kérek!
Nevezési díj:
az még mindig nincs!!
A „nevezési díj” tartalmaz:
Kedvezményes belépő az Agárdi Gyógy-, és Termálfürdőbe:

Az Agárdi Termálfürdő felajánlotta, hogy a rendezvényünk napjára minden résztvevő kedvezményes belépőt és ingyenes parkolási lehetőséget kap. Ez azt jelenti, hogy az 1700 .- belépő és a 200.- parkolási díj helyett összesen 800.- kell majd fizetnie annak aki esetleg egy kicsit áztatni akarja magát.
Díjazás:
Nemenként és korcsoportonként az 1-3. helyezettek együtt örülhetnek majd a többi, 28 km leküzdőjével. Minden teljesítő emlékérmet kap!
Frissítés:
Öt helyre pakolunk ki, kb. 5 kilométerenként. Ezeket a pontokat a már jól bevált „batyus”módszerrel általatok felhalmozott, mindenféle jóval kívánjuk feltölteni. Ami esetleg megmarad, azt pedig a célban közösen bezúzzuk!!

    Egy kis változtatást azonban kénytelen vagyok végrehajtani. Tanultam az elmúlt pár alkalom hibáiból. Főleg az okozott maradandó lelki sérülést, hogy nem tudtam megkóstolni a finomabbnál finomabb sütiket. Ezért, szeretném, ha a „regisztrációnál” elhelyeznétek egy-egy „jelképes” mintadarabkát a részemre. (A KÖJÁL nem kap belőle!!!) A gyűjtőhelyet igyekszem majd jól láthatóvá tenni! Jaaa! Egyéni frissítőket a rajtnál leadhatjátok majd a megfelelő km-hez tartozó autónak. SÖRT is hozhattok!!!! Ez főleg a FUTANET FUTÓFORUM oszlopos tagjainak szólt…..!!!!!


Időmérés:
órát hozzatok…!!
Kérés:
Akinek volna kedve, készítsen magának rajtszám helyett egy „névtáblát”, amin egy becenév, topiknév -vagy akármi, ami beazonosíthatóvá teszi- legyen, ezzel is segítve az ismerkedést és a szurkolást. Csapatoknál természetesen a csapatnév is szerepeljen. (Tudom, az ötlet már nem egyedi, pedig én a tavalyi rendezvényünkön is gondolkodtam már ezen.)
Nagyon fontos:
A rendezvényen mindenki a saját felelősségére vesz részt!! Kérlek Benneteket, hogy a rajt előtt a „saját felelősségre”papírt töltsétek ki!! Rendőri biztosítás, útlezárások nem lesznek, így az érvényben lévő kresz szabályok szerint közlekedjetek!!
Egyebek:
- a szokásos szöveg +1.. - a rendezvényen minden felkészült futó részt vehet - a rendezvényen értékmegőrzést nem vállalunk - a rendezők fenntartják a jogot, hogy a rendezvény sikeres lebonyolítása után minden    elismerést bezsebeljenek!!!
Információ:
Pók János (ajanó), pokj@freemail.hu Tel.:30/636-9906
További képek:

Várunk Benneteket!
Hirdetés