A HOKA az UTMB új szponzora

A HOKA az UTMB új szponzora

HOKA
2021/10/27
A HOKA és az UTMB World Series egyesíti erőit.
Hirdetés

A HOKA® és az UTMB® World Series egyesíti erőit, hogy egyesítse a globális terepfutó közösséget az új világkörversenyen.

A HOKA és az UTMB® World Series

Közös a múlt, közös a jövő. Az UTMB® World Series és a HOKA - a francia Alpokbéli közös gyökereken felbátorodva - többéves partnerséget jelentett be. A lábbeli és ruházati márkát ma is ugyanaz az úttörő szellem hajtja, amely a HOKA alapítóit hajtotta a Mont-Blanc-on.
Technikai cipő- és ruházati partnerként a HOKA célja, hogy az újonnan indított sorozaton keresztül inspirálja a globális terepfutó közösséget, magukat a futókat, akik a legjobb nemzetközi versenyeken mérik össze tudásukat, és megkezdik útjukat - a megszokottak szerint -, a franciaországi Chamonix-ban megrendezendő UTMB® Mont-Blanc-ra - az UTMB® World Series döntőjére.

16 UTMB verseny, 6 kontinensen

A 2021 májusában bejelentett új UTMB® World Series célja, hogy a hat kontinensen megrendezésre kerülő eseményekkel egyesítse és inspirálja a terepfutó  rajongók és a sportág legnagyobb sztárjainak világméretű közösségét, és minden futónak több lehetőséget adjon arra, hogy az UTMB® élményét otthonához közelebb élje át.
A partnerség hivatalosan 2023-ig tart, és 2024-ig és azon túl is meghosszabbítható. A HOKA az UTMB® World Series első számú technikai cipő- és ruházati partnereként segít összehozni a globálist terepfutó közösséget nem csak Chamonix-ban, hanem szerte a világon. Nyolc UTMB® World Series eseményt már megerősítettek, és további eseményeket terveznek bejelenteni az elkövetkező hetekben. Legalább nyolc európai országban, valamint nyolc esemény Ázsiában és Óceániában és legalább négy esemény Észak- és Dél-Amerikában lesz megtartva.

A HOKA az UTMB új szponzora-1
UTMB rajt
A HOKA az UTMB új szponzora-1
Forrás: UTMB

Egyedi HOKA UTMB termékek

A partnerség során a HOKA az összes UTMB® World Series eseményen az önkéntesek, valamint a kiválasztott eseményeken részt vevő futók számára a cipők és ruházati cikkek válogatott választékát biztosítja. Az UTMB® World Series termékek új termékcsaládját is létrehozzák, amely egyes eseményeken és a 2022-ben induló hivatalos webáruházban lesz elérhető.

A 2003-ban a francia Alpokban alapított UTMB® Mont-Blanc gyorsan a világ legrangosabb terepfutó versenyévé vált, amely hét versenyen 10 000 nevezőt számlál. Az esemény mára egy globális márkájú, nemzetközi versenyekből álló világsorozattá nőtte ki magát. 2022-től kezdődően rendkívüli helyszíneken zajlanak majd az események. A francia Alpokban alapított márka, a HOKA természetes szinergiával csatlakozik az UTMB® World Series-hez, ami a terepfutás két jelentős szereplője közötti összetartó partnerséget hoz létre.

A HOKA Premier Partner szerepvállalása kiemeli a márka szerepét a terepfutó közösségben. A HOKA-t először a terep-, és az ultrafutók fogadták el, mint a kategóriájukban legjobb lábbeliket azok számára, akik a lehető legjobb teljesítményre törekszenek. A márka azóta erős jelenlétet alakított ki az ultrafutó közösségben, amely innovatív terepfutócipő választékáról ismert. A csúcsteljesítményű lábbelik mellett a HOKA 2020-ban egy vadonatúj ruházati vonalat is bemutatott, amelyet olyan terepfutó ikonok ötletei alapján hoztak létre, mint Jim Walmsley, Magdalena Lewy Boulet és Ludovic Pommeret.

"A HOKA a hegyekben született, és számos jelentős kötődése van a franciaországi Chamonix-hoz. Megtiszteltetés számunkra, hogy az UTMB® World Series partnereként együttműködhetünk azzal az egységes céllal, hogy a világ minden sportolója számára elérhetővé tegyük a terepfutás különleges sportját" - mondta Wendy Yang, a HOKA elnöke. "A szenvedély, amelyet az UTMB® a terepfutó versenyzésbe visz, csak növekedni fog, és mi örülünk, hogy az első márkaként csatlakozhatunk az UTMB® World Series globális partnerségi programjához."

Catherine Poletti, az UTMB Csoport elnöke kijelentette: "A HOKA-val hosszú évek óta közös a történelmünk, hiszen mindketten a Mont-Blanc lábánál nőttünk fel, és váltunk a trail running vezető márkáivá. Nagy örömmel írjuk együtt az UTMB® World Series első fejezetét, hogy a közös értékeink mentén egyesítsük a világ terepfutó közösségét, és minden futónak lehetőséget kínáljunk arra, hogy egy rendkívüli kalandot élhessen át a saját otthonának közelében.".

Hirdetés