A hegyikerékpározás királynője a tesztnapon! Hír

A hegyikerékpározás királynője a tesztnapon! Hír

Pintér László
Pintér László
2019/03/28
Ötven világmárka és egy tízszeres világbajnok legenda egy helyen: Gunn-Rita Dahle Flesjaa a Mozgásvilág CST tesztnap díszvendége
Hirdetés

Idén tizedik alkalommal rendezzük meg tesztnapunkat, melyen illusztris vendéget köszönthetünk, jubileumi rendezvényünk díszvendége ugyanis a Merida márkanagykövete, a norvég hegyibringás legenda, Gunn-Rita Dahle Flesjaa lesz, aki maga is tesz majd néhány tesztkört a látogatók társaságában. A norvég sztár mellett hazánk legjobb férfi hegyikerékpárosától, a többszörös olimpikon Parti Andrástól is kérhettek néhány hasznos tanácsot.

 

Gunn-Rita Flesja Dahle Forrás: Kuesten Brueck
Gunn-Rita Flesja Dahle
Kép forrása: Kuesten Brueck


 

A Mozgásvilág CST Tesztnapon minden eddiginél több, ötven világmárka sporteszközeit próbálhatjátok ki ingyenesen. Az akár több millió forintot érő, csúcskategóriás kerékpároktól a legjobb terepfutó cipőkön át az okosórákig számtalan terméket lehet tesztelni, ehhez mindössze egy regisztrációra lesz szükség. Visszatér a Giant, de lesz Specialized, Merida, Cube, Trek, Scott, Bianchi, Salomon, Mizuno, Garmin… a sort még hosszasan folytathatnánk.


A Mozgásvilág CST Tesztnap helyszíne idén is a Kamaraerdei Ifjúsági Park lesz, ahol az elmúlt években már jól bejáratott tesztköröket tudtunk kijelölni, mind a bringások, mind pedig a futók számára.

Egész nap cipőket, bicajokat és kütyüket akarsz tesztelni, de attól parázol, hogy a család kitagad? Hozd el őket is!


Igyekeztünk gondoskodni róla, hogy a család minden tagja találjon számára megfelelő szórakozást, rendezvényünk egy igazi családi sportfesztivállá nőtte ki magát. A tesztelésen túl már második alkalommal rendezünk utánpótlás hegyikerékpáros Helló Bringás Eliminátor versenyt, a Superior MTB Team szervezésében. A Budapest Futóklub a tesztnap idejére közösségi futást szervez. A legkisebbek egy gyermek KRESZ-parkban barátkozhatnak a közlekedési alapismeretekkel. Készül egy pumpapálya is, amelyet a BMX krossz versenyekről ismerhetünk. Ez egy hullámokkal és döntött kanyarokkal tűzdelt, épített körpálya, amelyen bringával tekerés nélkül lehet körbemenni, ha az ember ráérez a megfelelő „pumpáló” mozdulatsorra.

 

Tesztnap
Tesztnap


 

Ellátásotokról idén már két streetfood kocsi gondoskodik, és a nap folyamán remek kézműves söröket is kóstolhattok a Hedon Sörfőzde jóvoltából. A rendezvényterület közepén álló nagy rendezvénysátorba akár rossz idő esetén is be lehet húzódni, de ez ad helyet több kiállítónak, a színpadnak és egy büfének is. Idén először lesznek a színpadon programok, beszélgetések a kiállítókkal, továbbá meghívott vendégekkel. Egy neves sebészorvos a sportsérülésekről tart majd előadást.


Javasoljuk a kerékpáros megközelítést (kerékpártároló lesz), vagy a közösségi közlekedés használatát. A 41-es fonódó budai villamos végállomása közvetlenül a rendezvényterület bejáratánál található.
Tényleg, azt mondtuk már, hogy az olimpiai bajnok Gunn Rita is jön a tesztnapra? Még üzent is!


Te. Se. Maradj. Otthon.

Címlap Fotó: Kuesten Brueck

Hirdetés