6. Drogmentes Magyarországért Maraton Hír

drogmentes.hu
2007/06/04
2007-ben újra az ország legnagyobb drogellenes rendezvénye! A Drogmentes Magyarországért Maratont hatodik alkalommal rendezte meg az Együtt a drogmentes Magyarországért mozgalom
Hirdetés

42 csodálatos nap után véget ért az immár 6. alkalommal megrendezett Drogmentes Magyarországért Maraton, melyhez idén is olyan hírességek csatlakoztak, mint pl. Sipos Péter az Irigy Hónaljmirigy-ből, Caramel, Palcsó Tamás, Torres Dani, a Desperado, a Zanzibár és a Hooligans.

A 2000 kilométeres ország körüli futásba az ország 200 iskolájából több, mint 15.000 gyerek kapcsolódott be.
Az „ Együtt egy drogmentes Magyarországért ” egy olyan országos kampány, amely mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy tegyen valamit a józan emberi értékek visszaállításáért, állást foglaljon a drogok kérdésében, és ha jelképesen is, de cselekedjen.
A mozgalom védjegye a „Drogmentes Magyarországért Maraton”, mely a maga 42 napjával és 300 települést érintő 2000 kilométeres útvonalával Magyarország legnagyobb civil szervezésű drogellenes rendezvénye.
Az Együtt egy drogmentes Magyarországért mozgalmat 2002-ben hozták létre magyar szcientológusok azzal a céllal, hogy L. Ron Hubbard kutatásait felhasználva hozzájáruljanak a drogmentes Magyarország megteremtéséhez.
Hirdetés