A futás csodálatos világa

Fuss, Forest!

2020/09/05

Fuss, Forest! – Szeptemberben rendezik a Budakeszi Vadaspark jótékonysági terepfutóversenyét Budapest, 2020. június 25. – Szeptember 5-én, szombaton rendezi a Budakeszi Vadaspark a Fuss, forest! elnevezésű terepfutóversenyt.

#budakeszi vadaspark
#futás
#futóverseny
#jótékonysági futás
Simon Ádám
Simon Ádám

Nem csak testileg, de szellemileg is sportértékű szórakozás.

#futás
#tájfutás
#videó
Gödöllői-dombság

Gömbvillám kör

32.2Km Közepes Túra

Változatos, egyes helyeken meglepően szép 32 km-es futókör.

#futás
#futókör
Budapest

Közel a városhoz (mi több, benne a városban, a XVII. kerületben) egy remek erdei futópálya került kialakításra, enyhén homokos tereppel, néhány dombocskától eltekintve sík felülettel (8 méter szint), kellemes, árnyas-fás környezetben.

#futás

Lupa-tó futóvereny. Egésznapos futóünnep a Lupa beach csodálatos környezetében. Változatos távokon versenyehzhetsz egyéniben és váltóban. Aranybarna homok, pálmafák, árnyékos pihenők, kellemesen hűvös víz és egy remek futókör vár mindenkit!

#futás
#lupa-tó
#strand
#strand futás
Hirdetés
ismeretlen

Globális virtuális maratonváltót indít MA RA TH ON címmel az NN Running Team hosszú távú támogató partnerei, az NN Csoport és a Maurten segítségével.

#futás
#koronavírus
Kakuk András
Kakuk András

Svájci óra pontosságú navigáció, nem Svájcból...

#futás
#gps
#sportóra
ismeretlen

A tájékozódási futás sokáig idegen, elérhetetlen sportágnak számított a legtöbb futó számára, az elmúlt években viszont ez elkezdett megváltozni.

#futás
#futóútvonal
#koronavírus
#tájfutás
Hirdetés
Nedjalkov Bea
Nedjalkov Bea

Ha nincsenek is igazi versenyek, azért akadnak olyan lehetőségek, ahol különböző kihívások elé állíthatjuk magunkat futóként, túrázóként, sőt, akár még kerékpárral is.

#futás
#kör
#medvéskör
#túraútvonal
#vérkör
ismeretlen

A hétvégén első alkalommal rendezték meg a Privát Ultrabalatont, a verseny eredeti útvonalán, de korántsem a megszokott formában.

#futás
#koronavírus
#ultrabalaton
ismeretlen

Az adidas #hometeamhero kihívást indít - egy sportolóknak szóló globális jótékonysági kezdeményezést a covid-19 védekezési alap számára

#futás
Pintér László
Pintér László

Világbajnoki cím, UTMB, Hardrock 100, Lavaredo - a legnagyobb versenyeket nyerte főállású tanárként, három gyermek mellett. Hogyan csinálta, miért hagyta abba és mik a további tervei? Exkluzív interjú!

#caroline chaverot
#futás
#interjú
#terepfutás
#utmb
Pintér László
Pintér László

Nemcsak hazánk, hanem a világ egyik legjobb női terepfutója, a komoly nemzetközi sikerekkel rendelkező Wermescher Ildikó, a Hoka One One nagykövete mesélt nekünk arról, mit jelent számára a terepfutás - persze sok minden más is szóba került.

#futás
#interjú
#terepfutás
#wermescher ildikó
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés