Wellness Nassfelden

Wellness Nassfelden

NASSFELD IRODA BUDAPEST
NASSFELD IRODA BUDAPEST
2014/12/24
Síelés utáni relaxálás: egy jó úszás, szaunázás bearanyozza az estéket!
Hirdetés

Nassfeld nem csak a síelésről és a hóról szól, ki ne szeretne egy fárasztó nap után pihenni egy kicsit?

Természetesen a Nassfeld sírégióban erre is kínálkozik lehetőség!

Nassfeld Karintia legnagyobb síterepe, Ausztria tíz legkedveltebb síterepének egyike. 110 km-es sípályarendszerével, decembertől egészen  április végéig 100%-os hóbiztossággal, egyedülálló adottságokkal és kedvezményekkel  várja a magyar síelőket. Nassfeld, Budapesttől 560 km-re Villach után található, 30 modern sífelvonóval rendelkezik, sorban állás nélkül!


Azt tudtad például, hogy Nassfeldre 5% kedvezménnyel vásárolhatsz síbérletet a magyarországi Nassfeld Irodán keresztül?


Nos, ha már megvan a kedvezményes síbérleted, már csak egy jó szállást kell találni! Szerencsére e kivételes adottságokkal rendelkező síterepen számos szállás nyújt szobái és apartmanjai mellett wellness szolgáltatásokat is, ahol a szaunán túl, masszázsokat és nyugtató kezeléseket, helyi kozmetikumokat is kipróbálhatunk, sőt akár úszással is kezdhetjük a napunkat.


2 nagy mennyei élményfürdő a régióban

Amennyiben reggel úgy döntünk, hogy mégsem a sípályán töltenénk el a napot, akkor érdemes a fürdők felé venni az irányt. A régióban, két nagy komplexum található, egyik Kötschach-Mauthenben, a másik pedig Villachban. Az előbbi praktikus választás lehet a családosoknak, hiszen elkülönített terület található az úszók és a nem-úszók számára, így mindenki saját tempójában és vérmérséklete szerint élvezheti a víz örömeit.

Villach a térség egyik legmodernebb fürdőkomplexumával rendelkezik, ahol számos különleges szolgáltatással várnak bennünket. A külső és belső medencék mellett a szauna világot, gőzfürdőt és török fürdőrituálét is kipróbálhatjuk.


Családi nap a wellnessben

Természetesen a családok sem maradhatnak élmények nélkül, biztosan még hónapok múlva is emlegetni fogják a vadvízi evezést imitáló csatornát, ahol gumi fánkkal csúszhatunk le, néhol még a gravitációval is dacolva. Ha pedig úgy érezzük, hogy itt az ideje, hogy megtanuljunk úszni, akkor erre a korcsoportonkénti úszásoktatás biztosít lehetőséget.
 

Finn szauna Forrás: Falkensteiner Hotel Carinzia
Finn szauna
Kép forrása: Falkensteiner Hotel Carinzia


Úszó szauna? ..az meg mi?

Azok az utazók, akik mégiscsak jobban szeretik a természet közeli élményeket, de a szauna melegét is élvezni szeretnék, azoknak az Úszó Szauna az ideális megoldás. A Pressegger See szépségében gyönyörködhetünk a hatalmas ablakokon át, mindeközben pihentetjük fáradt tagjainkat, de ha épp tekerni támad kedvünk az edzőteremben, arra is van lehetőség.

Termálfürdőzés szabadtéri medencében Forrás: www.nassfeld.at
Termálfürdőzés szabadtéri medencében
Kép forrása: www.nassfeld.at
 

Izgalmas csomagajánlatok is várnak:

(Hirdetés)

NAPSÜTÖTTE SÍ AKCIÓ NASSFELDEN már 40 euró/fő-től


További információ ITT ->>>

(Hirdetés)

Nassfeld GYEREKEKNEK INGYENES! 

Felnőtteknek már 43 Eur/éjtől.


További információ ITT ->>>

(Hirdetés)

3 = 4 AKCIÓ! 
1 éjszakát ajándékba adunk Nassfelden! 

További információ ITT ->>>

(Hirdetés)

Síelj Nassfelden 3-4-5-6 vagy 7 napot síbérlettel együtt már

40 euró/éj ártól az akciós „Nassfeld SkiHit” csomaggal! 


További információ ITT ->>>

 

Részletekért, ajánlatkérésért hívd a budapesti Nassfeld Irodát a +361 329 6355 telefonszámon vagy írj emailt a magyar@nassfeld.at email címre és a Nassfeld szakértő utazási tanácsadók megtalálják Önnek a legkedvezőbb ajánlatot!


Kapcsolat:
Nassfeld Iroda Budapest
1052 Budapest, Fehérhajó utca 8-10
Tel: +361  329 6355
magyar@nassfeld.at
www.nassfeld.at/hu 

Hirdetés
Hirdetés