Vezess saját edzésnaplót a Mozgásvilágon!

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2007/11/07
Örömmel jelentjük be, hogy elkészült és bárki által használható az Edzésnapló, amellyel visszanézheted régi edzéseidet, figyelemmel kísérheted teljesítményed változásait és statisztikát olvashatsz az adott hónapra, évre vonatkozóan.
Hirdetés

Régen megszületett ötletünk vált végre valóra azzal, hogy elkészült, és rendelkezésetekre bocsáthatjuk az Edzésnaplót.

 

Legyen szó akár futásról, úszásról, kerékpározásról, vagy túrázásról, az edzéseket felviheted, így bármikor visszanézheted azt, illetve grafikonok segítségével kielemezheted saját teljesítményedet (A későbbiekben más sportokat is felvihetsz majd).

 

 

Lehetőség van saját útvonalak rögzítésére, így mindig tudni fogod, hogy az adott útvonalon javítottál, vagy éppen rontottál a szintidődön. Ha saját útvonalaidat nyílvánossá teszed, vagy publikus útvonalon edzel, saját eredményeidet másokéval is összevetheted. Sőt! Az Útvonalajánlóban lévő útvonalakhoz is menthetsz el edzést.

 

 

Az edzésnapló használatához csak regisztrálnod kell az oldalon és máris írhatod az edzéseket. Ha eddig füzetbe írtál, akár visszamenőleg is rögzítheted az eredményeket.

 

 

Akár fogyókúránál is jól jöhet, hiszen súlyváltozásaidat is rögzítheted, így megfigyelheted az edzések és a súlyváltozás közötti összefüggéseket.

A jövőben szeretnénk minél több sporthoz használhatóvá tenni edzésnaplónkat (tornatermi edzés, fitness, kardio, stb). Ha van ötleted, vagy preferált sportágatd, írd meg nekünk a fórumba!


Sportolj és írd a naplód!