Utazz Te, kvóta nélkül Rióba!

Sportagvalaszto.hu
Sportagvalaszto.hu
2016/07/01
A nyár legsportosabb hétvégéje következik a Balaton partján.
Hirdetés

Július 2-3-án, Révfülöpön kerül sor a Magyar Olimpiai Bizottság 5próba Rióba programsorozatának egyetlen kétnapos rendezvényére, a Balaton-átúszással közös helyszínen, így szombaton és vasárnap is rajthoz állhatnak a próbázók. Szombaton a rövidtávú tusákra és a Balaton-átúszásra kerül sor, míg vasárnap a hosszú távú próbák kerülnek lebonyolításra.

 

Természetesen egy ilyen nagyszabású sporteseményről olimpiai bajnokaink sem hiányozhatnak!

Most sem lesz ez másként, hiszen július 2-án, szombaton részt vesz az 5próba Rióba kiemelt programján Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda szóvivője, illetve ezen a hétvégén Pulai Imre olimpiai bajnokunk sem "sumákol", hanem a nevezőkkel közösen teljesíti a tusákat.

Szeretnénk minden „átúszót” és KÍSÉRŐJÉT buzdítani a próbák teljesítésére. Az 5próba Rióba szombat és vasárnap megrendezésre kerülő tusáin (futás, gyaloglás, kerékpározás) való részvétel próbánként 1000 Ft-ba kerül, amelyekre a helyszínen lehet nevezni!

A pontok az 5próba online rendszerében sorsjegyekre válthatók (25 pontért „kis”, 100 pontért „nagy”sorsjegy kapható). A pontok további próbákon való részvétellel gyarapíthatók és akár többször 100 pont is gyűjthető. 25 ponttal megnyerhető ajándékok: 100-100 db logózott törölköző, pulóver, hátizsák, póló, baseballsapka, míg a 100 pontért kapott sorsjegyekkel megnyerhető fődíj egy 2 személyes út a Riói olimpiára, de további értékes nyeremények is kisorsolásra kerülnek: pl. adidas olimpiai formaruha vagy egy 2 személyes utazás Olümpiába.

Az 5próba Rióba szervező csapat külön kedveskedik a Balaton-átúszóknak, hiszen akik egy további 5próba tusát teljesítenek sorsoláson vesznek részt, ahol egy 55.000 forint értékű ADIDAS ULTRA BOOST futócipő kerül kisorsolásra.

Válassz! Sportolj! Legyél Te, aki kvóta nélkül itazik Rióba!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés