Úszd át 2x!

Úszd át 2x!

ilovebalaton.hu
ilovebalaton.hu
2014/06/04
Kétszer akkora élmény, mint a Balaton-átúszás, mi az? Két Balaton-átúszás!
Hirdetés

Igen, a Balatont átúszni óriási dolog. Mi viszont ennél is nagyobb élményt adunk neked: rögtön kétszer fordulhatsz Zamárdi és Tihany között, és még csak el sem fáradsz. Na, ezzel lehet villogni!

A Balaton-átúszás menő program, de még ennél is menőbb, ha egy nap rögtön kétszer úszhatod át a tavat. Tőlünk pedig pont ezt kapod, ha június 15-én velünk tartasz, és átúszod a Balatont Zamárdi és Tihany között. Duplán.

 

Hagyományteremtő céllal tavaly rendeztük meg először az I love Balaton 2x-t, amit szerencsére annyira szerettetek, hogy az idén jön az ismétlés. Olyan helyszínt választottunk, ahol nagyobb kockázatok nélkül teljesíthető a dupla táv, ez a Zamárdi-Tihany-Zamárdi útvonalat jelenti. A start ezúttal is a zamárdi szabad strandon lesz, így úszás közben a csodás tihanyi kilátásban tudsz gyönyörködni. Hidd el, visszafelé már a lendület visz magával, hogy az oda-vissza 4,5 kilométeres táv teljesítése után elégedetten dőlhess hátra: átúsztad a Balatont, kétszer.

 

I love Balaton 2x Forrás: ilovebalaton.hu
I love Balaton 2x
Kép forrása: ilovebalaton.hu

 

Sokaknak sikerült már, neked is fog. Tőlünk úgy kapsz dupla élményt, hogy ötnél is több kilométer helyett jóval kevesebbet kell úsznod, féltávnál ráadásul festői környezetben, frissítőkkel körülvéve lazíthatsz. Annyit, amennyi jólesik (és belefér a szintidőbe), energiával feltöltődve pedig már könnyű lesz a visszaút. Ha valamiért eddig nem voltál biztos benne, hogy neked feltétlenül át kell úsznod a Balatont, gyere el hozzánk - élmény van, kockázat nincs, tuti buli.

A rajt reggel 8-13 óráig lesz a zamárdi szabad strandon (Keszeg u.), a szintidő 4 óra 20 perc.

A nevezési díj június 10-ig 4000 forint, ezt banki átutalással, az előnevezésnél kapott sorszám feltüntetésével lehet kiegyenlíteni (Kedvezményezett neve: ilovebalaton.hu Kft., Kedvezményezett számlaszáma: 10700505-68348634-52200005).

A helyszínen 5000 forint lesz a nevezési díj, most még tudsz spórolni. De az élmény így is, úgy is megfizethetetlen, az emlék pedig örök. Ne hagyd ki!

 

Mi történik, ha rossz idő esetén elmarad a verseny?
- esőnapok: 06.28, 06.29, 07.26, 07.27
- minden versenyző nevezése automatikusan áttolódik a következő időpontra és az előnevezést újra megnyitjuk
- esetleg, ha nem felelne meg egyik esőnap sem, és már előre látod, hogy sajnos nem fogsz tudni részt venni egyiken sem, akkor jelezd ezt a 2x@ilovebalaton.hu címen és visszautaljuk a nevezési díjadat

 

Hirdetés
Hirdetés