Új uszoda nyílt Szentendrén - Vizes nyolcas

Tankó József
Tankó József
2009/06/10
A Dunakanyar régióban egyedülálló komplexummal gazdagodott Szentendre. A májusban átadott Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont komplex lehetőségeket nyújt mindazok számára, akik sportolásra és kikapcsolódásra vágynak.
Hirdetés

A Dunakanyar régióban egyedülálló komplexummal gazdagodott Szentendre, és benne a Püspökmajor lakótelep. A Vizes nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont egyedülálló lehetőségek palletáját kínálja 0-99 éves korosztályig azoknak akik egészséget óvni, pihenni és szépülni szeretnének. 

 

A vizes nyolcas elnevezés találóan, az uszoda - mint vizes közeg, és a szabadidőközpont 8 fő szolgáltatásának összevonásából ered.

Az említett 8 szolgáltatás a következőkből áll: uszoda, wellnes, fitness, bowling, orvosdiagnosztika, gyerekfarm, konferencia, és rendezvénytermek, és egészséges éttermek széles választékából. A sportcentrum mindegyik szolgáltatása a maga területén igyekszik teljes repertoárt bemutatni - legalábbis a weboldaluk elmondása szerint -, és ezzel biztosítani az idelátogatók számára kellemes kikapcsolódását.

 

Az elhelyezkedésének köszönhetően - amely az ország egyik legszebb tája - a szabadidőközpont tetőteraszán nagyszerű panoráma tárul a vendégek elé, akár egy ital elfogyasztása mellett, akár egy fitneszfoglalkozás keretein belül élvezik a kilátást. Ezt biztosra vehetjük.

Parkolás szempontjából mélygarázzsal, és felszíni helyekkel várják a vendégeket, melyek számát reméljük, hogy korrekten mérték fel.