Új időpontban a Velencei tó átúszás!

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2005/07/25
Az esemény időpontja: 2005. július 30. A próba a gárdonyi Sport Beachről indul és a Velence Északi Strandon ér véget. A sportolók csomagjait buszok szállítják a helyszínek között. Fontos tudnivaló: a nevezés 8 órakor, a start pedig 9órától. A táv: 3,2 km
Hirdetés

Az utóbbi öt évben megnégyszereződött a versenyzők száma. Idén a különösen meleg időre való tekintettel 3500-4000 úszóra számítanak a szervezők. Az indulók között akadnak igazolt úszók, amatőrök és fogyatékosok egyaránt.
Nevezni a helyszínen lehet, a rajt előtti órákban. A Velencei -tó átúszás az ország legolcsóbb szabadidős sportrendezvénye, hisz a nevezési díj nem emelkedett az elmúlt öt évben, változatlanul 1000.- Ft, de ha valaki bármely korábban megrendezett Velencei-tó átúszás pólójában érkezik és hoz magával még egy úszót, akkor az ő nevezése ingyenes. Ezzel is növelni szeretnék a résztvevők számát, hisz tavaly ez a módszer már bevált.
Idén is minden úszó emblémázott pólót, oklevelet és jégkrémet kap. A bemelegítésben Varga Adrienn, tornász Európa bajnokunk is segíteni fogja a versenyzőket.
A próba teljesen biztonságos! A vízben a bójákkal kijelölt pályát két oldalról biztosítjuk, így az esetleg elfáradt úszókat felveszik a motorcsónakok és felteszik őket a hajókra. A bóják és motorcsónakok egymástól 50m-re helyezkednek el. Azokat a versenyzőket, akiket felvettek, a verseny legvégén viszik ki a partra, miután az utolsó versenyző is beérkezett.
További információ:
Kovács Csaba
főszervező
20/975-2741

Hirdetés
Hirdetés