Menü

2006.07.31.     Hozzászólás 0

Szurkolói szeretet és medence már van

Az Európa-bajnokság szinkronúszó záróakkordját követően Haranghy Csaba, a szövetség elnöke érthetően boldog volt. És nem csak azért, mert a gyönyörű olasz, spanyol és orosz hölgyeknek ő adhatta át a díjakat, hanem azért is, mert a magyar lányok igencsak kitettek magukért, előadásaikkal örökre belopták magukat a közönség szívébe.

Az elnök ezen felül rendkívül elégedett volt a rendezéssel is, mivel egyetlen hiba nélkül, gördülékenyen sikerült lebonyolítani az eseményt. Nagyra értékelte a szövetség első embere azt is, hogy ilyen sok ember láthatta Magyarországon és Budapesten ezt a csodálatos sportágat, véleménye szerint (is) óriási közönségsikerrel zárult az Eb.Kérdéseünkre, miszerint elégedett-e az Eb-én tapsztaltakkal az elnök így válaszolt: „Rengetegen dolgoznak szisztematikusan, több évre előre, azért, hogy a sportág minél ismertebb és eredményesebb lehessen. Úgy érzem jó úton járunk, hiszen a válogatott gerince nagyon fiatal, akik kiegészülve egy-két tapasztaltabb lánnyal még sok évig ajándékozhatnak meg minket hasonló gyönyörű élményekkel. A célunk egyértelműen az, hogy valamelyik, de ha lehet több egységünk is újra kiharcolja az olimpiai részvételt.”

– Elnök úr, mekkora eredménynek tartja azt, hogy a lényegesen jobb feltételekkel, és nagyobb merítési lehetőséggel bíró németeket megelőztük? – kérdeztük Haranghy Csabától.

– Egyértelműen nagy sikernek könyvelem el. Azt mindenképpen tudnia kell a magyar közvéleménynek, hogy amíg ez az új komplexum nem épült meg, nem is volt olyan uszoda Magyarországon, ahol a szinkronúszó szabályoknak megfelelő medence lett volna.

– Mit gondol, az a hatalmas szeretet, amit a lányok kedvességükkel és a sport iránti alázatukkal kiharcoltak maguknak, kamatozhat-e a jövőben nagyobb szponzori bevétellel vagy a MOB-tól érkező emelt támogatással?

– Erre a jövő adja meg a választ, én mindesetre bízom benne, hogy többen fölfedezik maguknak a lányokat, és azt, hogy érdemes rájuk áldozni!

Szöveg, fotó: Velkei Tamás


Forrás: www.sportfm.hu