Menü

2009.06.05.     Hozzászólás 0

Strandok éjszakája!

A télen megrendezett Fürdők éjszakája után itt a Strandok éjszakája! A nyári napfordulóhoz legközelebb eső pénteken, azaz június 19-én érdemes kihasználni ezt a nem mindennapi éjszakai fürdőzési-szórakozási lehetőséget.

Tiszta Brazília! Este 9-től hajnalig tart a Karnevál a Duna közepén, vagyis a Palatinus Strandfürdő területén. Olyan brazil táncokat láthatnak és tanulhatnak az éjszakai fürdőzők, amelyekről még nem is hallottak. Egy miniatűr riói karnevál, a tenger helyett a Palatinus élménymedencéinek hullámai között, capoeira show-val, koncertekkel, brazil DJ-kel, forró hangulattal, tűzinstallációkkal.

 

A Dagályon a hatvanas-nyolcvanas éveket idéző Vízi Ifjúsági Találkozó lesz. A retro Bambi-party a Tasnádi István Fenyő Miklós dalaira írt színdarabja alapján készült 2009-es musicalfilm, a Made in Hungaria köré épül. Fenyő Miklós karrierjének indulását idéző, korhű díszletekkel, táncos jelenetekkel tűzdelt film szereplői ezen az estén lelépnek a vászonról, és ott sürgölődnek-forgolódnak a filmvetítés és a Mystery Gang koncertje körül. A DJ-pultnál a korszak rádiós-tévés hangjai: Dévényi Tibi bácsi és B.Tóth Laci bácsi válogatja a zenéket a táncoló bambinóknak és bambináknak.

 

 

A rendezvény ideje a jegy megvétele esetén mindkét helyszín látogatható. 

  

További információ:
Tel.: 452-4500
E-mail: info@budapestgyogyfurdoi.hu  
www.budapestgyogyfurdoi.hu