Menü

2009.06.22.     Hozzászólás 0

www.aqua-world.hu

Sportnapok az Aquaworld-ben

A vízibirodalom első alkalommal rendezte meg gimnáziumi csapatok részvételével a „6Tusa” elnevezésű sportnapot június 17-én.

Három csapat ismert emberek társaságában, 6 különböző sportágban mérte össze tudását vízi- és szárazföldi versenyszámokban illetve ügyességi és erőnléti feladatokban.

 

A Dózsa György és a Teleki Blanka Gimnázium tanulói az Aquaworld „vegyes-válogatottal” versenyzett strandröplabdában, úszásban, vízilabdában, szörfözésben, teniszben és a kültéri kalandpályán. Az Aquaworld csapata nem csak dolgozókból, hanem hírességekből is állt; Bárdosi Sándor ezüstérmes olimpiai bajnok birkózó, Serdült Orsi Miss World Hungary, Katus Attila hatszoros aerobik világbajnok és Kembe Sorel-Arthur műsorvezető-színész-vívó együtt bohóckodtak vízen, szárazföldön és levegőben egyaránt.

 

Az izgalmakat kedvelő fürdőzők két napon keresztül ingyen próbálhatták ki az Aquaworld extrém sportjait: szörfözést, búvárkodást és a vadonatúj kalandparkot. Még egy újdonság a vízibirodalomban: a fürdőzni vágyó vendégek a Hősök teréről induló, óránként közlekedő, ingyenes buszjáratot vehetnek igénybe egész éven át.

Olvass többet a témáról: aquaworld