Programajánló hétvégére!

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/05/21
A következő hétvégére bőséges választékból szemezgethetünk szabadidős programokat. A legkissebbektől a legnagyobbakig, az amatőröktől a profikig mindenki találhat kedvére valót.
Hirdetés

Akit a hétvégi programok bősége zavarba hoz, annak elég egyetlen helyre ellátogatni hétvégén ahhoz, hogy ne maradjon le egyetlen sportról sem. A II. Nagy Sportágválasztó napon ugyanis számtalan sportággal lehet megismerkedeni a Merkapt Sporttelepén. A sportágak jeles képviselőitől tanulhatjuk el az alapvető fortélyokat, megismerkedhetünk a legkülönfélébb sportokkal és ki is próbálhatjuk azokat. Aki kilátogat szombaton a bárki által látogatható eseményre, már könnyebben választhat a további hétvégi programok közül.

Ha biztosan tudod, hogy egy kiadós és élvezetes Fitness programra vágysz, akkor ne keress tovább, irány a 2. Nativa Fittnap a Sportmax, Újbuda Sportcsarnokban. Súlykontroll, Xco, Kangoo, Gymstick, Gerincjóga, Pilates, Body Art és további fitneszprogramokon vehetsz részt.

Vasárnap lesz gyermeknap, s ennek apropójából kerül megrendezésre a Gyermeknapi Futógála a Városligetben. Az egyéb gyermeknapi programokkal tarkított eseményen 2 és 5 km-es távon szerveznek versenyt.

Nem mindennapi futóesemény lesz szintén vasárnap a Margitszigeti Atlétikai Centrumban. A Fuss A Fényben Deloitte Futógála látássérültek és más fogyatékkal élők sportrendezvénye, ahova szeretettel várják az ép szimpatizánsokat és segítőket is. A futáson kívül számos sportprogram és rendezvény várja az ide látogatókat.

 A legkissebbek hétvégi programja lesz a Csongrádi Óvodás Úszóverseny, ahol az 1999 és 2002 között született apróságok versenyezhetnek egymással.

A gyermeknapi programok mellett a felnőttek számára is akad túrázási lehetőség, kerékpáros- és futóverseny. Bodrogkersztúron kerékpáron és gyalogszerrel túrázók vágnak neki a Zibriczky István emléktúrának, Békásmegyeren indul a Békás Kerékpáros Teljesítménytúra, Siófokon rendezik meg a Tour de Pelso, Balaton Maratont, de az extrémebbek Komlóra menjenek a Dirtpark Kupára.

 

Unatkozni ezúttal sem esélyes...

Hirdetés
Hirdetés