Menü

2009.07.24.     Hozzászólás 0

Online jeggyel a strandra!- Palatinus és Dagály

Jegyvásárlás sorban állás nélkül? Csak egy kattintásodon múlik, hogy ne kelljen a kánikulában, munka után sorban állnod. Már két strandon is működik a rendszer, teszteld le te is. Bővebb információkért olvass tovább!


Az internetes strandjegy belépő vásárlási honlap 2009-ben induló új szolgáltatás, amely a strandfürdőzni vágyó vízimádók számára biztosítja az elővételben történő kényelmes, internetes jegyvásárlás lehetőségét.


A kiválasztott strandra megváltott belépőről egy igazolást kapsz email-ben illetve a vásárlás végén a képernyőn, amely tartalmazza a vásárlási kódot. Az igazolást kinyomtathatod, de nem szükséges, elegendő a jegyekhez tartozó kódokat megjegyezned. Ennek a kódnak a felhasználásával a strand erre a célra kiválasztott pénztáránál kapod meg a belépésre jogosító karszalagot. A kód azonosításához egy pin kódot, vagy jeligét kell megadnod. A kód és a jelige együttes azonosítása alapján adja ki a strand pénztára a jegyet. Az internetes jegyeket 30 perccel a megváltásuk után lehet legkorábban átvenni.
Igaz milyen egyszerű? IDE kattintva kipróbálhatod a jegyrendelést!
Olvass többet a témáról: strand, strandfürdő, úszás, uszoda