Menü

2007.05.21.     Hozzászólás 0

Lecsúsztunk rajta - Aquaréna nyitóbuli

Hétvégén tartotta nyitórendezvényét a Mogyoródi Aquaréna csúszdapark és már csak négy nap van hátra a szezon megkezdéséig. Jelentjük: az időjárás, a vízminőség és a csúszásélmény kitűnő!

Kissé borongósan indult a szombati nap és az előző napi esőzések sem adtak okot az optimistra hozzáállásra. Végül a kitartó jacuzziban ücsörgés és a néhányszor elénekelt "Süss fel nap" című sláger eredményeképp eltűntek a fellegek és ragyogó strandidő köszöntött ránk. Így, hogy a körülmények adottak voltak, megkezdhettük a csúszástesztet.

Szerkesztőségünk szubjektív - versenyszellemű -  véleménye szerint a legnagyobb élményt nem a legmeredekebb, hanem a sprintelős "Nagy csóbbanás" versenycsúszda. A célfotók utólagos elemzése során a következő alkalommal tökéletesített technikával indulunk.


Ezen kívül többször álltunk sorba a nyílegyenes, a kacskaringós, a keringős, a lezuhanós, a gumival használható, és a lefolyós - tehát szinte az összes - csúszdánál.

Egy-egy ilyen csúszós nap után nem szokatlan jelenség az izomláz, mert bizony a csúszdákhoz lépcső vezet (amin többnyire mindenki gyermeki mosollya rohan fel az újabb csúszás érdekében) és a megfelelő csúszópóz ("két lapocka - egy sarok") megtartása szépen, feltűnésmentesen dolgozza meg az izmokat.

Az Aquaréna számos csúszdája és medencéje mellett lehetőség van sok más, izgalmas játékszert kipróbálni, mint a sportpályákon található szórakoztató játékok, vagy az idén újdonságként jelentkező szabadtéri lézerharc a Nagy Csobbanás csúszda mellett. Ártalmatlan infrasugarakkal működő ám izgalmas élményt nyújt a szalmabálák és a természetes búvóhelyek (bokrok, fák, stb.) között lövöldözni a fürdőruhás ellenfelekre.

Kellemes "aquaparkozást" kívánunk!

- Mozgásvilág.hu -