Menü

2008.07.17.     Hozzászólás 0

turizmus.com

Ismét megnyitja kapuit a Pünkösdfürdői strand

Úgy döntött a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt., hogy július 18-án, két év után újra megnyitja a Pünkösdfürdői strandot. A Pünkösdfürdői strand – a főváros legolcsóbb és egyik legszebb fürdője – szenzációs jegyárakkal várja a vendégeket.

Vizek Évében a budapesti strandok „Strandváró programmal” várják a felfrissülni vágyókat. A Magyar Turizmus Zrt. és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. együttműködésében megvalósuló akció keretében hétfőtől szombatig minden nap más-más strand kínál 50%-os kedvezményt. A Strandváró programnak köszönhetően fellendült a budapesti strandok forgalma. A sikeren felbuzdulva úgy döntött a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt., hogy július 18-án, két év után újra megnyitja a Pünkösdfürdői strandot. A Pünkösdfürdői strand – a főváros legolcsóbb és egyik legszebb fürdője – szenzációs jegyárakkal várja a vendégeket. A fürdő a hét minden napján Strandváró programmal csábítja az érdeklődőket, mivel állandó akciós belépőárakat kínál.

 

A felnőttek 1000 Ft-ért, a gyerekek pedig 600 Ft-ért válthatnak jegyet a hét minden egyes napján. További kedvezményt kap egy négytagú család: az ő belépőjük 2600 Ft, vagyis az egyik gyerek ingyen strandolhat. Az egyik legszebb fővárosi fürdőhely a strandszezon végéig várja a vendégeket.

A Gellért fürdőben is különleges kedvezményeket kapnak a vendégek szeptember végéig a felújítási munkálatok okozta kellemetlenségek miatt. A jegy mellé kapnak egy kupont, amely feljogosítja őket egy félárú masszázsra, vagy egy ingyen alkoholmentes koktélra a kinti medencéknél.

Olvass többet a témáról: strand