Menü

2009.10.01.     Hozzászólás 0

Fürdőzés fél áron ősszel is - 2009

Október elejétől több népszerű budapesti fürdőbe is fél áron lehet ellátogatni. A két éve nagy sikerrel működő „Strandváró program” folytatásaként október 5-től elindul a „Fürdőváró program”, vagyis minden hétköznap más fürdőben lehet 50%-os kedvezménnyel jegyet váltani

„Fürdőváró program” és más kedvezmények a budapesti fürdőkben

- hétfőn: a Dagály fürdőben
- kedden: a Szt. Lukács Gyógyfürdőben
- szerdán: a Dandár Gyógyfürdőben
- csütörtökön: a Szt. Gellért Gyógyfürdőben
- pénteken: a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszodában

 

A kedvezményes jegyet az egész napos hétvégi kabinos, illetve szekrényes ár feléért lehet megvásárolni. A belépők egész napra érvényesek. (Munkaszüneti napokra az akció nem vonatkozik.)

 

Aki munka után látogatna el valamelyik budapesti fürdőbe, szintén kedvezményt kap. Ahogyan nyáron is, október 5-től zárás előtt három órával minden hétköznap 25%-kal olcsóbban lehet délutáni jegyet vásárolni. 
Ugyanakkor a Budapest Gyógyfürdői Zrt. a hozzá tartozó fürdőkben meghosszabbítja a nyitva tartást, hétköznap és hétvégén is egységesen este 8 óráig - szintén október 5-től. A Széchenyi fürdő továbbra is este 10 óráig várja a vendégeket, de ott is érvényes a délutáni jegy. Nem változott a Dandár fürdő nyitva tartása.

A hétvégi jegyek egységesen 100 Ft-tal drágábbak lesznek.

 

A Gellért fürdő október 11-től „családi napot” hirdet vasárnaponként. A szokásostól eltérően mindenki számára látogatható lesz a férfi és a női termálfürdő is, ezért a koedukált fürdőzéshez fürdőruha viselése kötelező. A négy nagy termálmedence hőfoka és a szaunák hőmérséklete különböző lesz, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Ezeken a napokon az utalványos betegellátás szünetel.