Menü

2009.06.22.     Hozzászólás 0

www.lidostrand.hu

Folyamatosan fejleszt a vonyarcvashegyi Lidó Strand

A fürdőzés mellett számtalan színvonalas szolgáltatás is biztosítja a vonyarcvashegyi Lidó Strandon a gondtalan pihenést: szörfiskola, vízisípálya, vízibicikli, minigolf, csónakázás, vitorlázás, horgászás, büfék, étterem.

Hogy a nyári élmény még emlékezetesebbé váljon, július elsejétől a Lidó Strand család és vendégbarát animációja is várja a család minden tagját. A gyerekek kézműves sátorban rajzolhatnak, festhetnek, vagy mini olimpiákon mérhetik össze ügyességüket különböző sorversenyekben, de a kalandos kincskeresésbe is benevezhetnek, ahol kalózokkal vívhatnak csatákat. A felnőttekre is gondoltunk, akik délelőttönként aerobikkal indíthatják a napot, hogy délután felfrissülve strandröplabda, tollaslabda, kézilabda és foci-, vagy akár pókerbajnokságokba nevezhessenek be.

 

Ez évtől több szolgáltatással is kiegészült a kínálat, őrzött kerékpártároló, a mozgáskorlátozottak számára kialakított bejáró várja a vendégeket, a strand területén található Tourinform irodában pedig egész nyáron értékmegőrző, valamint bűnmegelőzési iroda is működik.

Olvass többet a témáról: horgászás, szörfiskola, vízibicikli