Menü

2009.11.12.     Hozzászólás 0

Fedettpályás 2000m - Úszónap az egészségért

Az őszi nyálkás idő nem kedvez a tömegsportoknak, a "Fedettpályás 2000m" Úszónap az egészségért című sportnépszerűsítő és egészségvédő megmozdulás ellen azonban nehéz lenne kifogást találni...

Hiszen minden adott egy remek kis versenyhez; fedett tér, kellemes klíma, motiváló díjak, korcsoportos elosztás és egy „lazítóan” hosszú táv. A rendezvény célja a hosszútávúszás népszerűsítése, és a 2009. év korosztályos legjobb szenior 2000m-es medencés hosszútávúszója címek eldöntése, valamint a 2000m-es Mellúszó Bajnokság lebonyolítása.

 
 
Bárki nevezhet, aki kedvet és elég erőt érez magában az embert próbáló versenyhez - a szervezők a nagyszülőket és az unokákat is várják a rendezvényre -, a nevezési díj mindössze 600 Ft.  

 
 
Budapest mellett több vidéki városban (Balatonfűzfő, Tököl, Debrecen, Szentes, Eger, Békéscsaba, Hódmezővásárhely) is megrendezik az eseményt ugyanezen a napon, tehát igazi távolságokat legyűrő össznépi egészségvédelemről lesz itt szó, az indulók pedig egy emblémázott pólóval és egy nagy élménnyel biztos, hogy gazdagabban térnek haza.

Bővebb információk és jelentkezés itt...

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.