Menü

2009.11.12.     Hozzászólás 0

Fedettpályás 2000m - Úszónap az egészségért

Az őszi nyálkás idő nem kedvez a tömegsportoknak, a "Fedettpályás 2000m" Úszónap az egészségért című sportnépszerűsítő és egészségvédő megmozdulás ellen azonban nehéz lenne kifogást találni...

Hiszen minden adott egy remek kis versenyhez; fedett tér, kellemes klíma, motiváló díjak, korcsoportos elosztás és egy „lazítóan” hosszú táv. A rendezvény célja a hosszútávúszás népszerűsítése, és a 2009. év korosztályos legjobb szenior 2000m-es medencés hosszútávúszója címek eldöntése, valamint a 2000m-es Mellúszó Bajnokság lebonyolítása.

 
 
Bárki nevezhet, aki kedvet és elég erőt érez magában az embert próbáló versenyhez - a szervezők a nagyszülőket és az unokákat is várják a rendezvényre -, a nevezési díj mindössze 600 Ft.  

 
 
Budapest mellett több vidéki városban (Balatonfűzfő, Tököl, Debrecen, Szentes, Eger, Békéscsaba, Hódmezővásárhely) is megrendezik az eseményt ugyanezen a napon, tehát igazi távolságokat legyűrő össznépi egészségvédelemről lesz itt szó, az indulók pedig egy emblémázott pólóval és egy nagy élménnyel biztos, hogy gazdagabban térnek haza.

Bővebb információk és jelentkezés itt...