Az Iron Lady folytatja, sőt...

Támogatott tartalom
Támogatott tartalom
2015/09/18
Hosszú Katinka a könyvének folytatásáról, az új terveiről és a nyújtásról...

Együttműködés a „vasakarat” jegyében

Iron Series és országos roadshow

Hosszú Katinka, hazánk első számú sportolója az új világrekord mellett egy új termékcsaláddal is büszkélkedhet. Az Iron Lady a BioTechUSA, Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő táplálék-kiegészítő gyártója „kezébe adta” motivációs könyveit és a céggel dobja piacra a közösen kifejlesztett, Iron Series névre hallgató termékvonalát. A rajongók a BioTechUSA boltjaiban egy országos road show keretében találkozhatnak a világklasszis úszónővel.

 

 

A magyar Iron Lady folytatja

Hosszú Katinka, többszörös világ- és Európa-bajnok olimpikon úszónő a BioTechUSA központjában, egy sajtótájékoztatón jelentette be a táplálék-kiegészítő céggel való egyedülálló együttműködés izgalmas részleteit. Beszámolt arról, hogy folyamatban van a nagysikerű A magyar Iron Lady c. motivációs könyv folytatása. Nemsokára a boltokban az Iron Series termékcsalád, amely jelenleg az Iron Meal fantázianévre hallgató magas fehérjetartalmú étkezéshelyettesítő italport és az Iron shakert foglalja magában, azonban ezt a felek a közeljövőben újabb termékekkel kívánják bővíteni.

 

Te mondd meg, hogy hol legyen a roadshow

A magyar Iron Lady c. motivációs könyv folytatása és az Iron Series termékcsalád november 16-ától vásárolható meg, kizárólag a BioTechUSA boltokban és a www.biotechusashop.hu webboldalon. November 16-ától elindul a The Iron Series Tour elnevezésű országos road show is, ahol az úszónő a BioTechUSA boltjaiba látogat majd. A rajongók az erre kialakított weboldalon 2015. október 15. 24.00 óráig szavazhatják meg azt a szerencsés 20 üzletet, ahol szeretnének találkozni kedvencükkel, a szavazók között pedig BioTechUSA vásárlási utalványokat sorsolnak ki.

 

Nagyon örültem az első motivációs könyvem sikereinek és legfőképp annak, hogy ezáltal sokaknak adhattam iránymutatást és motivációt.

Sajnos mindannyiunk életében előfordulhat egy nehéz időszak, melyen nem elég csak túllépni, a lehető legtöbbet kell kihoznunk magunkból céljaink elérése érdekében. Mivel az első könyvem is a BioTechUSA boltjaiban vált elérhetővé az emberek számára, úgy gondoltam, most szeretnék egy kicsivel többet adni és az együttműködést mélyítve valami újat létrehozni.
A motivációs könyvek, a jövőben megjelenő Iron termékek és az Iron Series termékcsalád is azoknak az Iron hölgyeknek, uraknak, lányoknak és fiúknak készült, akik mernek nagyot álmodni, szeretnék elérni a céljaikat, és ezért készek keményen megdolgozni.” – mondta az Iron Lady.

 

 

„A BioTechUSA elkötelezettje a magyar és a nemzetközi sportéletnek, és minden sporttal kapcsolatos nagyszerű kezdeményezésben szívesen vesz részt. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan formátumú sportoló, mint Hosszú Katinka cégünk „kezébe adta” motivációs könyveit és velünk valósít meg olyan stratégiai együttműködést, amire Magyarországon korábban még nem volt példa. Mindketten olyanok vagyunk, akik nem félnek innovatív, formabontó célokat kitűzni és megvalósítani, és mindketten csak akkor vagyunk elégedettek, ha a végeredmény minden szempontból tökéletes. Ez a közös nevező hívta életre a közös együttműködést és az Iron Series termékvonalat. Elmondhatatlanul inspiráló bepillantást nyerni egy olyan sikertörténetbe, mint Hosszú Katinkáé, és kicsit részesévé válni.” – nyilatkozta az együttműködésről Lévai Bálint, a BioTechUSA ügyvezető igazgatója. 

 

Hosszú Katinka a nyújtásról...

Katinkával is szívesen dolgoztunk volna együtt, hogy mutassa be kedvenc edzését, gyakorlatait, de sűrűn betáblázott napirendje miatt erre sajnos most nem adódott lehetőség. Viszont - ha már személyesen találkozhattunk Vele - kértünk Tőle számotokra néhány jótanácsot a mindennapi edzésekkel kapcsolatban:

"A 2012-es londoni Olimpia előtt úgy éreztem, hogy mindent beleadok, sokat edzettem (edzettem annyit és olyan keményen, mint most), viszont nem hallgattam azokra, akik a regeneráció és a nyújtás fontosságáról beszéltek. London óta Shane Tusup irányítása alatt olyan teljes edzésprogram alapján készülök, ami az edzések mellett minden apró lépésre nagy figyelmet fordít - ez az eredményeken is megmutatkozik.

Nyújtok edzés előtt és után, mert nagyon sokat segít a regenerálódásban.

A következő edzésre erősen rátenné a bélyegét, ha elhagynám a nyújtást és ezt nem engedhetem meg magamnak. Nagyon fontos, hogy az edzés előtti és utáni bemelegítés és levezetés váljon rutinszerűvé és legyen komplett."

 

Katinka tehát szívünkből szólt, úgyhogy ezeket a gyakorlatokat most Neki - és persze Nektek is - ajánljuk...

Hirdetés