A világ legjobban kihasznált elektronikus naplózása a Margitszigeten

championchip.hu
championchip.hu
2008/11/04
Egyre többen hordják a sárga chipet és naplóznak a Margitszigeten a MérőPONT segítségével, egyre több boldog futónak jelez vissza a rendszer eredményjelző táblája. A májusban átadott rendszer minden, személyi chippel rendelkező futó eredményét méri.
Hirdetés

Az elégedett felhasználók nagy száma révén a nemzetközi statisztikák alapján megállapítható, hogy a margitszigeti MerőPONT a világ legkihasználtabb futásra készített beépített rendszere.

Egyre több város (Mexikó, Sanghaji, Isztanbul) döntött úgy, hogy megvalósítják a beépített rendszerek telepítését. 2oo9-re közel 2o nagy világváros fog rendelkezni ChampionChip beépített rendszerrel.

Az 5.350 méter hosszú margitszigeti pálya kezdeti és végpontján, a nagy óra mellet került telepítésrea ChampionChip időmérő rendszere. A rendszer - mint ahogy azt a már a nagy futó versenyeken is tapasztalható - minden, személyi chippel rendelkező futó eredményét méri, aki edzés alatt is szívesen viseli cipőfűzőjében a sárga chipet.

 

Az időmérő pont egyben rögzíti és meg is jeleníti az eredményeket. Kiépítésre kerül ugyanis egy információs elektronikus kijelző, ahol minden egyes kör megtétele után a chip felhasználók ellenőrizhetik teljesítményüket, illetve az interneten - regisztrálás után - térítés mentesen használhatják a www.mychampionchip.hu oldal tárolt adatait, információit.

A sárga "személyi chipek" a Spuri boltbantovábbá a BSI versenyein megvásárolhatók, 7000 Ft-os bruttó áron. Személyi chip megrendelőlap letöltése PDF formátumban.

Hirdetés