Fogadalombetartó közös edzés - Úszás

2013/02/23

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszoda
2013-02-23
Hirdetés

Fogadalombetartó közös edzés - Úszás - Kiírás

Készüljünk együtt a fogadalomra!

Túl vagy egy komoly elhatározáson, hogy lefutod, átúszod, megtekered, megmászod, leadod, felszeded, átugrod, szétküldöd, ........... (a megfelelő aláhúzandó, vagy kitöltendő).

Szóval kitaláltad, hogy 2013-ban véghez viszel egy komoly sportteljesítményt, úgyhogy nincs más hátra, mint előre, fel kell készülni, hogy ne készülj ki a nagy napon. Egyedül is meg tudod csinálni, de néha nem árt egy jó társaság motivációja (halkan jegyezzük meg, hogy ha nem készülsz semmire, csak a technikádat javítanád, akkor is szívesen látunk).

Akár magad elképzelése, vagy a mi edzésterveink alapján készülsz, esetleg csak szívesen úsznál többedmagaddal, csatlakozz közös edzéseinkhez, ahol további erőt meríthetsz mások elszántságából, vagy büszkélkedhetsz saját céljaiddal.

Legközelebb 2013. február 23-án (szombaton) délelőtt 10:00-kor gyűlünk össze egy kiadós úszásra. Erdélyi Nándor (profi triatlon edző) a parton állva ad tanácsot a helyes úszótechnika elsajátítására, de ha kell, még be is ugrik a vízbe. A hangsúlyt a technikára helyezzük, de aki nagyon el akar fáradni, annak is adunk majd jó tippeket.

 

Mi fog történni?

- 9:30-kor találkozó a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszoda előtt.

- Lelkesítő köszöntő Erdélyi Nándor (A Gödöllői Sport Klub profi triatlon edzőjének) szájából.

- Úszás (egyéni- és közös edzés, technika-fejlesztés, stb.)

 

Meddig fog tartani?

Körülbelül 60 perc, de ha jó a buli, nem fújunk takarodót.

 

Mennyibe kerül a részvétel?

A fogadalombetartó közös úszáson résztvevők számára az uszodai belépő 350 Ft, az edzésen való részvétel INGYENES! A lefoglalt sávok befogadóképessége miatt csak az első 10 jelentkezőnek tudjuk a fenti belépődíjat és a privát sávot biztosítani.

 

Hogyan vehetek részt?

A résztvevői létszám megtelt, így újabb jelentkezéseket már nem tudunk fogadni. Az eddigi jelentkezőket e-mailben és telefonon tájékoztatjuk a hogyantovábbról.

Jelentkezz a leírás elején, vagy végén lévő \"Részt veszek az eseményen\" gombra kattintva legkésőbb 2013. február 17-ig és legyél ott a megadott helyen (margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszoda bejárat, Budapest) a megadott időben (2013. február 23. 9:30) úszófelszereléssel (úszónadrág/dressz, úszósapka, úszószemüveg). A ekdvezményes belépődíjat és a foglalt pályát csak az első 10 jelentkezőnek tudjuk biztosítani.

 

Maradt még kérdésem

Kérdezz bátran e-mailben (info@mozgasvilag.hu), megfogadjuk, hogy válaszolunk :)

Fogadalombetartó közös edzés - Úszás - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés