6. Nestlé JégkrémVelencei-tó átúszás

2005/07/17

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Velence-Gárdony
2005-07-17
Hirdetés

6. Nestlé JégkrémVelencei-tó átúszás - Kiírás

A Mozgáspont Kft. 2005-ben hatodik alkalommal rendezi meg a Velencei-tó átúszást.
A verseny időpontja: 2005. július 17. Esőnapok: 2005. július 24., július 30., július 31.
A verseny a gárdonyi Sport Beachről indul és a Velence Északi Strandon ér véget. A sportolók csomagjait buszok szállítják a helyszínek között. Fontos tudnivaló: a nevezés 8 órakor, a start pedig 9órától. Az utóbbi öt évben megnégyszereződött a versenyzők száma, idén 3500-4000 úszóra számítunk. Az indulók között akadnak igazolt úszók és amatőrök és fogyatékosok egyaránt.
Nevezni a helyszínen lehet, a verseny előtti órákban. Ez a Velencei -tó átúszás az ország legolcsóbb szabadidős úszóverseny, hisz a nevezési díj nem emelkedett az elmúlt öt évben, 1000.- Ft, de ha valaki bármely korábban megrendezett Velencei-tó átúszás pólójában érkezik és hoz magával még egy úszót, akkor az ő nevezése ingyenes. Ezzel is növelni szeretnénk a résztvevők számát, tavaly ez a módszer bevált.
Minden úszó emblémázott pólót, oklevelet és jégkrémet kap.
A bemelegítésben Varga Adrienn, tornász Európa bajnokunk is segíteni fogja a versenyzőket.
A verseny teljesen biztonságos! A vízben a bójákkal kijelölt pályát két oldalról biztosítjuk, így az elfáradt úszókat felveszik a motorcsónakok és felteszik őket a hajókra. A bóják és motorcsónakok egymástól 50m-re helyezkednek el. Azokat a versenyzőket, akiket felvettek, a verseny legvégén viszik ki a partra, miután az utolsó versenyző is beérkezett.

6. Nestlé JégkrémVelencei-tó átúszás - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés