33. Pek-Snack Balaton-átúszás

2015/07/04

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Révfülöpi kikötő
2015-07-04
Hirdetés

33. Pek-Snack Balaton-átúszás - Kiírás

Táv: 5200 m
Időpont: 2015. július 4. (szombat), tartaléknapok: Július 11., 18.
Jelentkezés helye: Révfülöp, labdarúgópálya
Ideje: 2015. július 4-én (szombaton), 7.00-13.30
Startolás: A révfülöpi kikötőből, folyamatos (8.00-14.00 között)

Nevezési díj:
- 7000 Ft/fő
- 14 éven aluliaknak (2001-ben és utána születetteknek) 3000 Ft/fő

Online előregisztráció ITT!


Balaton átúszás Forrás: www.balaton-atuszas.hu 

A 2015 évi Pek-Snack Balaton-átúszás kedvező idő esetén 2015. július 4-én szombaton kerül megrendezésre. Hagyomány már, hogy az 5.2 km-t a révfülöpi kikőtőből indulva, a balatonboglári Platán strandra érkezve kell teljesíteni. A rajt időszak reggel 8.00 órától délután 14.00-ig tart.

Nevezni Révfülöpön, a kikőtőhöz közeli labdarúgópályán lehet. A nevezés 7.00 órától 13.30-ig tart. A nevezési lap olvasható kitöltése után az általános orvosi vizsgálat alapján alkalmasak indulhatnak. A rajtolásnál, a csuklópánt leolvasása után zuhanyozási lehetőséget biztosítunk. A várható nagy indulószám miatt kérjük, hogy óvatosan szálljanak vízbe.

A táv során átlag 20-30 méterenként álló hajók, motorcsónakok biztosítják az útvonalat. A célban ismét leolvassuk a vonalkódos csuklópántot, majd a teljesítők a szponzorok által biztosított kínálatból fogyaszthatnak. A zárt területen belül valamennyien átvehetik a verseny egyedi pólóját, és itt kerülnek kisorsolásra a felkínált ajándékcsomagok is. A kiérkezők itt is számíthatnak orvosi segítségre.

A verseny napján a rendezvényre bérelt hajójáratok közlekednek Révfülöp és Balatonboglár között, melyeket mentettérti jegyek váltásával vehetnek igénybe. Az utazás a vonalkódos csuklópánttal rendelkezőknek ingyenes. A révfülöpi rajthoz érkezők csomagjait raktározzuk. Az általunk biztosított nylontáskában a minimális ruházatot átszállítjuk, és azt a célba érkezés után a célterület mellett felállított raktárbázison vehetik át. Értektárgyak megőrzését és átszállítását nem vállaljuk! (Ha valaki mégis a csomagjával ezen tárgyakat beleteszi, érte felelősséget nem vállalunk (pl pénztárca, kocsikulcs, lakáskulcs, telefon, fényképező, ékszerek, stb)

Balatonbogláron délután színvonalas kulturális programok kerülnek megrendezésre a célterület mellett felállított nagyszínpadon.

Az eredményeket >> ITT! << érhetitek majd el. Az előregisztrált úszók eredményei az úszás másnapján felkerülnek, a helyszínen regisztrált úszók pedig folyamatosan, az adatrögzítés haladtával kerülnek fel.

Az időpontváltozást az időjárás befolyásolhatja, ezért a rendezőség a változtatás jogát fenntartja.


Kapcsolat:
balatonatuszas@gmail.com
www.balaton-atuszas.hu

33. Pek-Snack Balaton-átúszás - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés