Menü

Összes termék a kategóriában

Thule Guidepost 65

Thule Guidepost 65

Klikk a képre a galériáért!

A korábbi Guidepost modellt már teszteltük – imádtuk. A 2017-es változaton tovább csiszoltak a tervezők, így többek között fél kilogrammot sikerült lefaragniuk a táska súlyából! 

 

Thule-DSC_0326_resize.jpg 

 

A táska új hátrendszert kapott, melynek főgerince egy műanyag sín, amiben több nút fut végig - merevséget és stabilitást kölcsönözve ezzel a szerkezetnek. Ezen állíthatjuk a hát magasságát. Ráadásul a vállpántok a háthoz csatlakozásának szélességét is három méretben változtathatjuk – áldás ez az olyan vállfát nyelt testűeknek, mint én!

A jövő évi modell vastagon szivacsozott derékpántja megmaradt torziós kivitelűnek (bár már nem csatolható le), az egyik oldalt találunk egy cipzáras zsebet, míg a másikon viszont megkapta a Versa Click névre keresztelt dokkoló rendszert - könnyedén belepattinthatjuk a velekompatibilis tárolókat, mely stabilan ott is marad, mindaddig, míg alulról enyhén kifele megemelve ki nem oldjuk onnan. A VChez alaptartozék egy vízhatlan zseb, de külön vásárolható még hozzá fényképezőtartó (kisebb objektívvel egy tükörreflexes is belefér), kulacstartó, cipzáras zseb, és zia zsák is.

A törzs két oldalán előre nyíló elasztikus zsebek vannak, hasán pedig egy nagy cipzáras zsebbe pakolhatunk. Ha már pakolás: a nagy rekesz felülről és a törzset teljesen átfogó hatalmas C-alakú cipzárral nyitható nyíláson át tömhető meg. 

A zsák alsó egyharmada továbbra is teljesen vízálló – eső után, nedves fűbe lepakoláskor sem kell aggódnunk, hogy átázik és ezzel a cuccaink is! A felső résztek védelmére tartozéka az esővédő huzat.

Kupolája lecsatolható és kis hátizsákként csillagtúrázásokhoz használható. Ivószatyrot tudunk használni benne.

Súlya a fogyókúrával 2300 gramm lett - van a "körképünkben" több könnyebb is, de praktikusságban verhetetlen továbbra is.

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.