Menü

Összes termék a kategóriában

Lowa Lady II GTX túrabakancs

Lowa Lady II GTX túrabakancs

Konklúzió

A Lowa Lady II GTX túrabakancs minden olyan hölgy túrázónak tökéletes választás, aki könnyű, megbízható, ergonómikus és biztonságos terméket keres, minden olyan előnyével együtt, amely hosszabb távok, sziklás terep, nagyobb súly cipelésének elviselésére és technikásabb gyalogösvények legyőzésére is alkalmassá teszi.

Személy szerint én úgy érzem, nálam egy olyan túrabakancs formájában találkozott az igény a megoldással, amelyben boldogan róhatom a hegyi kilómétereket és 100%-ban a táj szépségére és a terep kihívásaira koncentrálhatok. A Lowa Lady II GTX biztosan társam lesz ezeken az utakon!

A bakancs alaptulajdonságai még 1x felsorolásszerűen:


Kényelmes női túrabakancs nagy igénybevételű, hosszú túrákra. Ideális választás hegyi terepre, többnapos hátizsákos túrákhoz. A bakancsot egy már jól bevált modell továbbfejlesztett változata.
- tartós gumírozás körbe
- Lowa „X-Lacing” fűzési rendszer, amely a nyelv séta közbeni elmozdulását akadályozza meg, valamint a fűző is nehezebben lazul ki tőle
- Vízálló-lélegző Gore-Tex membrán, mely biztosítja a vízállóságot, szellőzést és az optimális hőmérsékletet a lábak számára
- Kifejezetten nők számára kifejlesztett Vibram ® "Tactis DST" talp
- Tömeg: 1300 g / pár (UK 5)

Teszteltük: klikk ide!

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.