Menü

2009.01.15.     Hozzászólás 0

Jutalom a Megtalálónak! Munkalehetőség nyílik az iKalandnál.

Nagy Endi pozíciója megüresedik, hiszen az év nagyobbik hányadát túravezetéssel fogja tölteni 2009-ben. Hogyha a Te ismerősödet választjuk be a csapatba, 200 euró értékű utazási utalványt kapsz. Ez pedig több, mint amennyibe egy Grossvenediger vagy Dachstein via ferrata túra kerül!


"Egyik kezedben telefon, Iszlamabaddal beszélsz. Másik kezeddel emailt írsz egy Nairobiban dolgozó spanyol érdeklődőnek, aki épp Brazília mocsárvidékére szeretne utazni. Közben az ajtóban toporog egy túravezető, akinek hegymászó felszerelést kell átadjál, hiszen indul az olasz Alpokba. Alig adod át a kötelet és beülőket, már egy másik túravezető keres, akinek segítségre van szüksége kazahsztáni túrája szervezésében..."

 

Arra szeretnénk kérni, hogy amennyiben ismersz talpraesett, szervezési-ügyfélszolgálati tapasztalattal rendelkező embert, netán Te magad szeretnél beállni a csapatba, érdeklődj a részletek felől: http://www.ikaland.hu/allas-ugyfelszolgalat

 

<<<< JUTALOM >>>>
Roppant fontos számunkra, hogy megtaláljuk a tökéletes csapattársat, hiszen az új kollega óriási mértékben hat az iKaland sikerességére.

 

Ezért JUTALMAT tűzünk ki: hogyha a Te ismerősödet választjuk be a csapatba, 200 euró értékű utazási utalványt kapsz. Ez pedig több, mint amennyibe egy Grossvenediger vagy Dachstein via ferrata túra kerül!

 

Új munkatársunkat úgyis felzavarjuk a Venedigerre vagy a Grossglocknerre munkába állás után, így akár együtt is mehettek - mindketten ingyen. Annyi a teendő,hogy önéletrajzában tüntesse fel a Te neved és email címed.

 

Állásajánlat leírása tehát:
http://www.ikaland.hu/allas-ugyfelszolgalat

Sí- Snowboard Biztosítás


Olvass többet a témáról: ikaland