Menü

2011.10.04.     Hozzászólás 0

Játékszabályzat a Burgenland alpannonia nyereményjátékhoz

  

Játék linkje: Klikk ide!

 

1. A nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi*, Magyarországon jogszerűen tartózkodó*, 14 éven felüli természetes személy* vehet részt, aki nem esik a 8. pontban meghatározott személyek körébe* (továbbiakban: Játékos), és aki a Játék időtartama alatt helyesen válaszol a http://www.mozgasvilag.hu/hir/nyerj-hatartalan-elmenyeket-2-fo-reszere-burgenland-tartomanyokat-ativelo-vandorutjain oldalon feltett kérdésekre és megadja a nevét, e-mail címét és postai címét. (továbbiakban: Pályázat).

2. A beérkezett regisztrációkat szűrjük, egy személytől csak egyetlen regisztrációt fogadunk el.

3. A játék szervezője a Mozgásvilág Kft.

4. A játékra regisztrálni 2011. október 4-től 2011. október 26.-án éjfélig lehet.

5. A sorsolásra 2011. október 27-én kerül sor a Mozgásvilág Kft. irodájában (1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 67.), melynek keretében kisorsolásra kerülnek a játékra jelentkezők közül a nyertes(ek). A sorsolást a random.org véletlenszám generátor weboldal segítségével végezzük.

6. A nyertes(ek) nevei a www.mozgasvilag.hu oldalon egy hónapon keresztül látható lesz. A nyerteseket a sorsolás eredményéről és a nyeremény átvételének / felhasználásának módjáról a Mozgásvilág Kft. e-mailben értesíti.

7. A nyereményt („Határtalan túraélmények az alpannonia útjain” ajándékutalvány) a Burgenland Tourismus (Johann Permayer-Straße 13, 7000 Eisenstadt) biztosítja.

8. A Játékból ki vannak zárva Mozgásvilág Kft. és nyereményeket biztosító cégek dolgozói és ezen személyek Ptk. 685.§.b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

9. Mozgásvilág Kft. a résztvevő adatait, a nyereményjátékban foglalt kötelezettségeinek teljesítéséhez használja fel. A játékban részt vevők feltétel nélkül beleegyeznek abba, hogy személyes adataik (név, cím, telefonszám, e-mail cím) Mozgásvilág Kft. adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervezők és a Nyeremények Biztosítói minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassák. Az adatszolgáltatás önkéntes.

10. Azon Játékos számára, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló információkkal, hírlevelekkel megkeressék, adatai törléséhez, illetve a leiratkozáshoz a szervezők a megfelelő lehetőségeket biztosítják.

A játékkal kapcsolatos bármilyen kérdést emailben az info@mozgasvilag.hu e-mail címre várunk

Játék linkje: Klikk ide!