Menü

2011.11.17.     Hozzászólás 0

A hétvégén erdei gyalogtúrák várnak vár az amatőr ötpróbázókra

November a gyalogtúrák hónapja az Ötpróbában, ezért ezen a hétvégén is ilyen programokkal készülünk nektek.


 

Bár már egyre hidegebb van, még mindig érdemes a szabadban sportolni, hiszen egy kellemes séta a családdal vagy barátokkal a csodás őszi színekben játszó erdőben mindig feltölti az embert, főleg ha a túra végén finom meleg teával várják a szervezők a megfáradt túrázókat!

Ezen a hétvégén Szarvason, Debrecenben, Szekszárdon és Győrben gyalogtúrázhattok.

 

A debreceni próba a Nagyerdő pallagi részén homokos erdei talajon halad keresztül, ahol a próbázókat a sport mellett az őszi erdő látványa is feltölti majd. A szekszárdi túra útvonala is gyönyörű erdős helyen került kijelölésre.

 

A szarvasi gyalog túra az Arborétum sétányon, majd a kör gáton haladva a történelmi emlékúton jut vissza a városba. A próbázóknak lehetőséget biztosított az Arborétum vezetősége egy kis kitérőre, így aki szeretné, az gyönyörködhet az őszi táj szépségeiben a Pepi kertben is. A szervezők forró teával várják a próbázókat a frissítő állomásokon.

 

A vasárnapi győri próba a nyúli Pilinszky iskolától indulva turistajelzést követve a Csanak-Tényő dombvidék gyönyörű erdei útjain halad a túra útvonala. A szervezők szeretnék a próbázók dolgát megkönnyíteni, ezért a rajtnál térképeket függesztenek ki.

Próbanaptárhoz klikk ide!

 

Olvass többet a témáról: Ötpróba