VI. Libegők Éjszakája Esemény

2022/07/16

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Az esti és éjszakai libegőzés élményét a Mátrában két különböző helyszínen, valamint a Bükkben, a Budai-hegységben, és a Bakonyban lehet kipróbálni.

Sípark - Mátraszentistván, Libegőpark - Lillafüred, Zugligeti Libegő - Budapest, Oxygén Adrenalin Park - Sástó, Síaréna Vibe Park - Eplény, Zemplén Kalandpark - Sátoraljaújhely
2022-07-16 - 0000-00-00
Chernel István Sí És Turisztikai Klaszter
+36 30 914 7045
feher[a]skioutlet.hu
Hirdetés

Kiírás


VI. Libegők Éjszakájaimg

 

Zugligeti Libegő - Budapest
A Zugligeti Libegőn 19 órától éjszaka 1 óráig lehet a főváros éjszakai panorámájában gyönyörködni. A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 3.000 Ft-os retúrjeggyel látogatható, melyek akár elővételben is megvásárolhatók a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban. Az elővételben el nem adott jegyek a rendezvény napján már csak a helyszínen, a Zugligeti Libegőnél vásárolhatók meg 17 órától. Jegyek a Libegő szállítási kapacitásának a mértékéig, korlátozott számban állnak rendelkezésre! További részletek itt elérhetők.

Sípark - Mátraszentistván
Mátraszentistvánban, a Síparkban 11 órától fél kilencig lehet élvezni a libegőt, kerékpárszállítási lehetőség is van. A résztvevők vezetett Demecs Norbi túrán vehetnek részt, street food ételekkel csillapíthatják éhségüket. Túra: Demecs Norbi túrái oldalon lehet regisztrálni és bejelentkezni. Az utolsó felszállási lehetőség általában fél órával megelőzi a pályák zárását.

Síaréna Vibe Park - Eplény
Eplényben, a Vibe Parkban reggel 9 órától éjfélig jár a felvonó. Hosszabban lesznek nyitva a vendéglátó egységek is.

Libegőpark - Lillafüred
A Lillafüredi Libegőpark ezen a napon reggel 10 órától este 10 óráig tart nyitva. Tervezett programok:
– Hegyállomásról induló segway naplemente túra
– Völgyállomáson erdei kisvasút mozdony makett bemutatása
– Fotókiállítás a Bükkről
– Lufihajtogató bohóc, arcfestés 18 – 21 óra között
– Gasztronómia – faszénen sütött kürtőskalács

Oxygén Adrenalin Park - Sástó
Az Oxygen Adrenalin Park a szokásos nyitva tartás szerint, azaz 9 órától este 7-ig, a libegő pedig meghosszabbított nyitva tartással éjfélig üzemel.
Elővételes jegyvásárlás nincs, az aznap, nyitvatartási időben, a pénztáraink bármelyikében megvásárolt jegyek (kőpengők) a nap folyamán bármikor felhasználhatóak. A libegő alsó, illetve felső állomása mellett működő pénztár 23:30-ig nyitva tart. A libegőre való utolsó felszállás 23:30-kor történhet.
A naplemente aznap 20:34-kor várható.

Zemplén Kalandpark - Sátoraljaújhely
Sátoraljaújhelyen, a Zemplén Kalandparkban a libegő továbbra is átépítés alatt van, azonban a bobpálya ezen a napon éjfélig üzemel!

 

 

VI. Libegők Éjszakájaimg

 

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés