Pilisi vándorlás 2.

2019/05/26

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Szeretsz túrázni, a természetben lenni? Gyerekkorodban sokat játék nyomdáztál? Imádsz minden pecsétet kipróbálni, amerre csak jársz? A túramozgalmak mentén ezt a két szenvedélyedet kiélheted velünk, s séta közben minden ellenőrző ponton tehetsz egy lenyomatot a saját igazoló füzetedbe. A kilenc túra végén jelvény is jár!

Piliscsév
2019-05-26
Hirdetés
Pilisi vándorlás 2.-1

Pilisi vándorlás 2. - Kiírás

Rajt: Piliscsév (később még pontosításra kerül), 08:00

Táv: 11 km
Szint: 350 m
Várható időtartam pihenőkkel együtt: 4-5 óra

A második túra útvonala: Piliscsév - Nagy-Kopasz - Klotildliget (Busz közlekedik a 2 helyszín között)

Útvonal letöltése >> ITT <<

A tervezett kilenc közös túra célja, hogy a Piliscsabai Természetjáró Egyesület által kiírt Pilisi vándorlás elnevezésű túramozgalmat együtt teljesítsük. 154 km-et fogunk együtt megtenni, ami alatt 29 pecsétet nyomunk az igazoló füzetünkbe.

Ha lemaradtál az első túráról, de szeretnél csatlakozni a pecsét gyűjtéshez, az igazoló füzetet magadnak kell beszerezned.

Természetesen bármikor lehet csatlakozni, illetve mindenki saját döntése alapján teljesíti a túramozgalmat vagy csak élvezi Velünk a természetet. Az alkalmak között található kifejezetten nehéz, sok szintes túra, ugyanakkor pár esetben könnyed sétára számítunk, amelyeket bárkinek jó szívvel ajánlunk.

A Pilisi vándorlás túramozgalom részletei >> ITT <<

 

Találkozó Piliscséven reggel 8:30-kor(menetrend függvényében később pontosításra kerül).
Autóval érkezőknek javasoljuk, hogy Klotildligeten parkoljanak, és busszal jöjjenek át a találkozási pontra.Szükséges felszerelés: évszaknak megfelelő réteges öltözet; lehetőleg vízhatlan bakancs; élelem, ivóvíz
Étel, ital: önellátó

Pilisi vándorlás 2. - Nevezés

A túrán a részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött.

A résztvevők száma legfeljebb 40 fő lehet!

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés