Gaja-völgyi Mikulás 10/25 TT

Gaja-völgyi Mikulás 10/25 TT

2016/12/03

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Mikulás és krampuszai a Gaja völgyben! A Gaja-völgy mindig tartogat meglepetéseket, most éppen a Mikulás jár majd arra krampuszaival, hogy megajándékozza az arra járó túrázókat, hiszen második alkalommal rendezi meg a Gaja-völgy Egyesület a Gaja-völgyi Mikulástúráját az immár fogalommá váló meseszép völgyben.

8053 Bodajk, Petőfi S. u. 39.
2016-12-03
Hirdetés

Gaja-völgyi Mikulás 10/25 TT - Kiírás

Helyszín: 8053 Bodajk, Petőfi S. u. 39., Bodajki Mozi
Indítás: 07:00 órától.

A 10-es táv 12:00-ig nevezhet!

Távok:
- 25 km
- 10 km

A klasszikus szurdoktúra egy családi séta jellegű, gyerekekkel is teljesíthető túrácskát és egy nagyobb, Fehérvárcsurgói kastélyig tartó távot tartogat december 3-án a résztvevőknek. A táj a csupasz fák ellenére is nagyon szép és változatos lesz, a csobogó patak – majd ha fagy – csilingelő jégcsapokat varázsol a kisebb zuhatagok köré.

Az útvonal érinti a Gaja-tájcentrumot az újonnan átadott Károlyi kilátóval, a látványos Alba-Regia forrást, a szépen felújított Fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyt és annak parkját, a víztározót a Bársony István Emlékházat, a hírhedt vaskeresztet a csodás panorámával és az Ádám-Éva fa maradványait.


Játszóház és csere-bere!

A túra végén a gyerekeket játszóházzal várjuk, ahol lehetőség lesz kisebb, kézzel készített karácsonyi ajándék készítésére, a nagyobbak a Bodajki helyi termékekkel és műremekekkel ismerkedhetnek meg, termelőink, művészeink jóvoltából.

Hozhatod magaddal megunt játékodat!
Az idei évtől útjára indítjuk a "játék csere-bere" lehetőségét is, ahol a gyerekeink megunt, nem szeretett - de jó minőségű!!! - játékait lehetne elcserélni akár játékra, akár könyvre, bármi másra. A túra előtt megunt játékodat, leteheted egy asztalra, ahonnan a túra végén választhatsz egy másikat.

A túra a Cartographia Kupa zárótúrája! További információk >> ITT <<

Gaja-völgyi Mikulás 10/25 TT-1

Gaja-völgyi Mikulás 10/25 TT - Nevezés

Nevezési díj:

- 10 km                  1100 Ft

- 25 km                  1300 Ft

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!