Crazy Triathlon a Velencei tónál Esemény

2015/05/16

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Velence, Velence Korzó
2015-05-16 - 2015-05-17
Hirdetés

Crazy Triathlon a Velencei tónál - Kiírás

Május 16-án: Crazy triathlon a Velencei tónál!

Különleges versenyre hívunk május 16-án szombaton: a Tour de Velence betétprogramjaként először rendezzük meg a strandfutásból és úszásból álló Crazy Triathlont!

Kattints ide a részletekért! Forrás: www.ironmanbudapest.hu


A rendezvény alapvetően a triatlon sportágaira épít, így úszás és futás szerepel a szombati programban, amit a vasárnapi kerékpár tesz majd teljessé. De nem profi triatlonosokat várunk, sokkal inkább amatőr, akár kezdő, szabadidős futók, úszók lesznek a jelentkezőink. A célunk olyan sport élményt adni, ami a résztvevőknek egyedi, különleges sporteseményt, edzéslehetőséget nyújt.

A Crazy Triathlon a nézők számára is látványos, hiszen a futás is végig belátható pályán zajlik majd, az úszást pedig kis körökben, jól követhetően bonyolítjuk le.

A futó program:
- Célközönsége az amatőr, akár teljesen kezdő futni vágyók tábora.
- Nem hagyományos módon rendezett futóverseny. Itt mindenki kipróbálhatja, hogy adott idő alatt mekkora távolságot tud megtenni. Az 1.5 kilométer hosszú pályán kell minél több kört megtenni fél óra alatt. A fél óra lejárta után már nem lehet megkezdeni új kört, amire már elindultak azt lehet befejezni.
- Célja, hogy mindenki felmérhesse tudását, megismerhesse, hogy harminc perc futás is milyen hatékony lehet, kedvet kapjanak az amatőrök is a nagyobb kihívás keresésére.
- A már rendszeresen futóknak élményfutást jelent, új szemszögből mérhetik fel gyorsaságukat, erőnlétüket. A rövidebb távú, nagyobb teljesítményű futás melletti erőbeosztás nekik is kihívást jelenthet.
- Egyedisége a különleges helyszín, mivel a kör fele a parton, a fehér homok mellett vezet végig, igazi Beach Run hangulat vár mindenkit.

Az úszó program:
- Nyíltvízi úszás, amelynek célközönsége azon úszni tudók tábora, akik szeretnék kipróbálni a nyílt vízen versenyzést, de még nem vágnának bele hosszabb távokba.
- Célja, hogy mindenki – akár teljesen amatőrök is – felmérhesse tudását, megismerhesse, mennyit tudnak folyamatosan úszni. A már rendszeresen úszóknak kontrollált, biztonságos edzéslehetőséget biztosít, a versenyszezon előtt felmérhetik erőnlétüket.
- Háromszáz méter hosszú, háromszög alakú pályán kell fél órát úszni. A résztvevők minden kör végén kijönnek a homokos partra, és néhány méter után új körbe kezdenek.
- Egyedisége a homokos partról történő rajt, és a rövid körök, ami miatt kezdőknek ideális próba lehetőség, haladóknak tökéletes edzés lehet az esemény.


Rajtok:
- A futás május 16-án szombaton 11 órakor rajtol
- Az úszásra délután 14.30-tól kerül sor

Legfeljebb ötven fő indulhat egy-egy futamban, három futam indítására lesz lehetőség. A szombati futást és úszást összekötheted a vasárnapi Tour de Velence kerékpárverseny valamelyik számával (a maraton 130, a minimaraton 55 kilométeres lesz), így teljesítheted a Crazy Triathlont!

Azokat a jelentkezőket, akik a futás vagy úszás programon részt vesznek és valamelyik vasárnapi kerékpárversenyt is teljesítik, külön értékeljük, ők lesznek a Crazy Triathlon teljesítői, közöttük három darab 5i50 Budapest nevezést sorsolunk ki.

Nevezési díj:  3000 forint

Online előnevezés >> ITT! <<


Kedvezmények:
az IRONMAN 70.3 Budapest Közösségi Kártyával és a Jónő Kártyával rendelkezők INGYENESEN vehetnek részt a versenyen (nevezésnél a promóciós kódhoz írják be: IRONMAN, illetve JÓNŐ, és a verseny napján, a rajtszám átvételhez hozzák magukkal klubtagságijukat).

 

Kapcsolat:
www.ironmanbudapest.hu
www.tosport.hu

 

Crazy Triathlon a Velencei tónál - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés