575 Keszthely triatlon 2020

2020/06/13

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Középtáv versenykiírás
Időpont:
2020. 06. 13.

Helyszín:
8360 Keszthely, Parti sétány
(46°45&#3 9;34.0"É 17°15'13.0"K)

Táv:
Úszás: 1,9 km
Kerékpározás: 90 km
Futás: 21,1 km

Rajt időpontja, helyszíne:

Időpontja: 2020. 06. 13. 08:00
Rajt helyszíne: Keszthely Városi Strand
Cél helyszíne: Keszthely Parti sétánya

Technikai tájékoztató helyszíne, időpontja:
Helyszín: 8360 Keszthely, Zenepavilon Színpad (rossz idő esetén a nagy rendezvénysátor)
Időpont: 2020. 06. 12. 18:15 és 2020. 06. 13. (rajt helyszínen, a rajt előtt 10 perccel)

Depó:

A szervezőbizottság csak a Depó területén, a depózás szabályainak betartása mellet elhelyezett tárgyakért vállal felelősséget.
A depózás ideje: 2020. 06. 13., 5:30 – 7:15
A depó területére csak versenyzőket engedünk be, miután átestek a bedepózás előtti kötelező ellenőrzésen.
A depóban minden versenyzőnek a rajtszámával ellátott kerékpártartóba kell helyeznie a kerékpárját, amelyen csak a pedálba rögzített kerékpáros cipő, illetve a kerékpárra rögzített további felszerelések (kulacsok, pumpa, tartalék gumi, stb.) lehet.
A depó és az úszópálya között található öltözőknél, a rajtszámával ellátott fogasra kell felakasztani a „BIKE” felirattal ellátott váltózsákban (a rajtcsomag tartalmazza) a kerékpáros felszerelését (sisak, rajtszám, stb.). Az úszás és kerékpározás közötti öltözés után ebbe a zsákba kerül minden, amit a versenyző levesz úszás után. A versenyző akkor mehet tovább, ha a váltózsákját összehúzva a gyűjtőbe dobta.
A depó kijáratánál található öltözőknél, a rajtszámával ellátott fogasra kell felakasztania a „RUN” felirattal ellátott váltózsákban (a rajtcsomag tartalmazza) a futófelszerelést. A kerékpározás és a futás közötti öltözés után ebbe a zsákba kerül minden, amit a versenyző levesz kerékpározás után. A versenyző akkor mehet tovább, ha a váltózsákját összehúzva a gyűjtőbe dobta.
A váltózsákok kidepózáskor ugyanott vehetők át, ahova a bedepózáskor elhelyezésre kerültek.
A verseny végén a váltózsákok és kerékpárok felvételére kizárólag a 14:45 – 15:45 közötti időtartamban lehetséges, érkezési sorrendben, rajtszám ellenőrzése mellett.
Hivatalos versenyzési feltételek:
A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online regisztrációval minden induló elfogadja a Szervezők és a Magyar Triatlon Szövetség szabályait, és betartja a benne foglaltakat. Ezzel a versenyzők elismerik, hogy saját felelősségre indulnak a versenyen, és egészségi állapotuk és felkészülésük megfelel a versenyen való részvétel feltételeinek.
A középtáv indulóinak számát 850 főben határoztuk meg. A Magyar Triatlon Szövetség kérésére ezt a versenykiírásban is feltüntetjük.
A versenyfelszerelés vonatkozásában a Magyar Triatlon Szövetség szabályai az irányadóak: a Felszerelésre vonatkozó szabályokat a Versenyszabályzat (VSZ) alábbi pontjai tartalmazzák: 42. §, 45. §, 51. §.
Úszás során a kompressziós kar- és lábszár csak abban az esetben használható, ha a neoprén használata engedélyezett és a versenyző azt a neoprén ruházat alatt viseli.
A rajt előtti check-in (a versenyre való bejelentkezés) kötelező, aki azt elmulasztja, az kizárásra kerül a versenyből.
Kerékpározás során a bolyozás nem engedélyezett!!! A bolyozási szabály megszegéséért a versenybírók 5 perces időbüntetést fognak kiszabni, amelyet a kerékpározás végén, a depóba való bemenet előtt kell letölteni, az erre kijelölt BÜNTETŐ ZÓNÁBAN. Aki a büntetését nem vagy nem szabályosan tölti le, az a versenyből kizárásra kerül. A kerékpáros fejvédőt kicsatolni csak a kerékpárnak a kerékpártartó történő visszahelyezése után lehet.
Versenyzés közben mobiltelefon, zenelejátszó vagy egyéb hangtechnikai eszköz használata fülhallgatóval tilos!!! Aki ezt megszegi, a versenyből azonnali kizárásra kerül. (A kerékpározás során a mobiltelefon használata engedélyezett, de csak álló kerékpár mellett.)
A MTSZ hatályos Versenyszabályzatának 35.§ 2. pontjának alapján "Az MTSZ versenyein, országos bajnokságain és utánpótlás versenyein csak versenyengedéllyel vagy regisztrációval rendelkező versenyző indulhat."
Fentiek értelmében a versenyen csak éves amatőr regisztrációval vagy versenyengedéllyel rendelkező versenyzők indulhatnak!!! Az amatőr regisztráció vagy versenyengedély kiváltására vonatkozó információk megtalálhatók a Magyar Triatlon Szövetség honlapján ( www.triatlon.hu ).

Időmérés:

A versenyen chipes időmérést alkalmazunk, az időmérés a szervező által biztosított chippel történik, a verseny során a kapott chipet kell viselni.
A rajtszám vagy a chip nem rendeltetésszerű használata a versenyből történő kizárást vonja maga után.
A chipért külön letéti díjat nem kérünk.

Tervezett limitidők:

Úszás: 1 óra - és 1 óra 10 perc a kerékpározás megkezdésékez
Kerékpár: 5 óra a futás megkezdéséhez
Futás: 7 óra 30 perc a célbaérkezéshez

A célbaérkezés limitideje fix, az úszás és a kerékpározás limitidejében még kisebb változások elképzelhetőek a közúthasználatra vonatkozó hatósági engedélyekben meghatározott időtartamok függvényében.
Orvosi tudnivalók:
Ne kockáztass! Ha nem vagy egészséges, ne indulj el! Lesz verseny legközelebb is.
Ha a verseny napján a rajt előtt valamilyen panasz merülne fel, keresd fel háziorvosodat, vagy a helyi orvosi rendelőt / ügyletet!
Megjegyzés: Ha gyógyszer hatása állsz, vagy valamilyen egészségügyi körülmény fennállása mellett indulsz, ezt írd a rajtszámod hátoldalára!
Mentő:
A versenyt az Országos Mentőszolgálat hivatalos partnere, a FIT-MED Szolgáltató Kft. (2 db esetkocsi, 3 db motoros és 1 db ambulancia) biztosítja a verseny ideje alatt.
Öltöző:
A versenyközpontban gondoskodunk felállított öltözőről.
Ruhatár:
A versenyközpontban felállított díjtalan ruhatárról gondoskodunk. Felhívjuk a figyelmet hogy, értékmegőrzést nem vállalunk. A ruhatár nyitva tartása 2020. 06. 13. a depó nyitásától a limitidő lejárta plusz 1 óra.
WC:
A versenyközpont mellett található egy nyílvános WC, de a versenyközpontban mobil WC-k kihelyezéséről is gondoskodunk, amelyeket irányító táblák jeleznek, valamint a versenyzők rész ére további mobil WC-ket telepítünk a depóba és a kijelölt frissítőpontokhoz.
Kiegészítő tudnivalók:
·Minden résztvevő a saját felelősségére indul a versenyen! Az előforduló balesetekből eredő károkért a szervezők, rendezők felelősséget nem vállalnak!
A verseny a Magyar Triatlon Szövetség szabályai szerint kerül megrendezésre!
A versenyen a MTSZ Versenyszabályzata (VSZ) érvényes. Óvás a VSZ-ben foglaltak szerint nyújtható be. Az óvás díja: 10 000 Ft.
Eredményhirdetés: 2020. 06. 13. 16:10

Helyszín: 8360 Keszthely, a Parti sétányon Zenepavilon színpad (rossz idő esetén a nagy rendezvénysátor)
A díjak kiosztása a helyszínen történik, kérünk minden versenyzőt, hogy a lehetőségeik szerint vegyenek részt az eredményhirdetésen, mert nem áll módunkban az át nem vett díjakat kipostázni.

továbbbi információk: https://keszthelytriathlon.hu/oldal/kozeptav-versenykiiras

Keszthely
2020-06-13 - 2020-06-14
Hirdetés
575 Keszthely triatlon 2020
575 Keszthely triatlon 2020-1

575 Keszthely triatlon 2020 - Kiírás

Sprint táv versenykiírás
Időpont:
2020.06.14.

Helyszín:

8360 Keszthely, Városi Strand
(46°45’28.49” É 17°15’03.69”K)

Táv:
Úszás: 750 m
Kerékpározás: 20 000 m
Futás: 5 000 m

Rajt időpontja, helyszíne:
Időpontja:
Rajt: 2020.06.14. 9:00

Ha nevezők létszáma indokolttá teszi két futamot rendezünk. Bedepózás/kidepózás egyszerre, ugyanaz a depó, de a második rajt időpontja: 2020.06.14. 10:20
2020.05.31-én kihirdetjük, hogy melyik kategória melyik futamban idul.
Rajt helyszíne: Keszthely Városi Strand területe
Cél helyszíne: Keszthely Parti sétánya
Technikai tájékoztató helyszíne, időpontja:
Helyszín: 8360 Keszthely, Csík Ferenc sétány – Móló – Pavilonsor által határolt területen található szabadtéri színpad.
Időpont: 2020.06.14. 8:30

Depó:

A szervező bizottság csak a Depó területén elhelyezett tárgyakért, a depózás szabályainak betartása mellett vállal felelősséget. A depó területéről biztonsági kamera felvétel készül.
A Depózás kezdete 2019.06.14. 7:30 – 8:30, a depó területére csak versenyzőket, rajtszám ellenőrzése mellett engedünk be.
A verseny végén az úszó szerelés és kerékpárok felvétele kizárólag 11:40 - 12:50 között tört énik, rajtszám ellenőrzése mellett.
Hivatalos versenyzési feltételek:
A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online regisztrációval minden induló elfogadja a szervezők és a Magyar Triatlon Szövetség szabályait, és betartja a benne foglaltakat. Ezzel a versenyzők elismerik, hogy saját felelősségre indulnak a versenyen, és egészségi állapotuk megfelel a versenyen való részvétel feltételének.
A versenyfelszerelésben a Magyar Triatlon Szövetség szabályai az irányadóak: Felszerelésre vonatkozó szabályok: VIII. Fejezet 42 . §, 45. §, 51. §
Úszás során a kompressziós zokni csak abban az esetben használható, ha a neoprén használata engedélyezett.
Kerékpározás során a bolyozás engedélyezett.
Futás során a frissítőállomások 1,3 km-nél, 3,3 km-nél és a célban kerülnek elhelyezésre.
Időmérés:
A versenyen chipes időmérés lesz, a verseny során a rendezőktől kapott chipet kell viselni. Az időmérést az Agni Timing csapata végzi.
Az időmérés a szervező által biztosított chip-pel történik. A chip-ért külön letéti díjat nem kérünk. A rajtszám nem rendeltetésszerű használata a versenyből történő kizárást vonja maga után.
Orvosi tudnivalók:
Minden versenyző beleegyezik a nevezési lap kitöltésével, hogy fizikailag felkészült a versenyre, edzésekkel szinten tartotta kondícióját. Ne kockáztass!
Ha nem vagy egészséges, ne indulj el! Lesz verseny legközelebb is.
Ha a verseny napján a rajt előtt valamilyen panasz merülne fel, keresd fel háziorvosodat, vagy a helyi orvosi rendelőt!
Megjegyzés: Ha gyógyszer hatása állsz, vagy valamilyen egészségügyi körülmény fennállása mellett indulsz, ezt írd a rajtszámod hátoldalára!
Mentő:
A versenyt az Országos Mentőszolgálat hivatalos partnere, a FIT-MED Szolgáltató Kft. 2 db esetkocsi, 2 db motoros, 1 ambulancia biztosítja a verseny ideje alatt.
Öltöző:
A Versenyközpontban gondoskodunk felállított öltözőről.
Ruhatár:
A versenyközpontban felállított díjtalan ruhatárról gondoskodunk. Felhívjuk a figyelmet hogy, értékmegőrzést nem vállalunk. A ruhatár nyitva tartása 2020.06.14. a depó nyitásától a limit idő plusz 1 óráig.
WC:
A versenyközponttól kb. 50 m-re mobil wc kihelyezésével gondoskodunk, melyeket irányító táblák jeleznek.

Kiegészítő tudnivalók:
·Minden résztvevő a saját felelősségére indul a versenyen! Az előforduló balesetekből eredő károkért a szervezők, rendezők felelősséget nem vállalnak!
A verseny a Magyar Triatlon Szövetség szabályai szerint kerül megrendezésre!
A versenyen a MTSZ Versenyszabályzata ( VSZ ) érvényes. Óvás a VSZ-ben foglaltak szerint nyújtható be. Az óvás díja : 10 000 Ft.

Díjazás:

A pénzdíjak az abszolút eredmények alapján kerülnek kiosztásra férfi és nő i kategóriákban, a pénzdíj összesen 460 000 Ft. A korosztályos eredményeket a honlapon tesszük közzé! A Magyar Triatlon Szövetség szabályai szerint minden korosztályt 1-3. helyezettig hirdetünk.
A díjak kiosztása a helyszínen történik, kérünk minden versenyzőt, hogy a lehetőségeik szerint vegyenek részt az eredményhirdetésen, a továbbiakban nem áll módunkban az át nem vett díjakat kipostázni. Személyesen átvehetőek lesznek a budapesti irodánkban.

További információk: https://keszthelytriathlon.hu/oldal/sprint-tav-versenykiiras

575 Keszthely triatlon 2020 - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés