Menü

Hozzászólás 0

SZÁLLÁS   MAGYARORSZáG

Vingasz Ház

Foglalás

9981 Szentgotthárd - Farkasfa, Hegyi út 4.
0036204894429
farkasfai.vendeghaz@gmail.com
http://vingasz.com

Tesztelve - Megvolt

Vingasz Ház

Egy ház a vad és szinte érintetlen őrségi természet szélén. A Vingasz-ház a helyi értékeket őrzi, a maga egyszerű nemességében. Körülötte folyamatosan döngicsélnek a bogarak, csiripelnek a madarak, és mindent betakar a buja növényzet. Ha a modern, zajos és pörgő világból el akarunk menekülni, itt megtaláljuk a megfelelő helyet a célra!

Olvasd el a beszámolót!

Farkasfa úgy fekszik egy erdős, szelíd dombokkal szegélyezett kis völgyben, mintha az Isten melengető tenyere rejtegetné. (Pável Ágoston)

Szerintünk... Egy ház a vad és szinte érintetlen őrségi természet szélén. A Vingasz-ház a helyi értékeket őrzi, a maga egyszerű nemességében. Körülötte folyamatosan döngicsélnek a bogarak, csiripelnek a madarak, és mindent betakar a buja növényzet. Ha a modern, zajos és pörgő világból el akarunk menekülni, itt megtaláljuk a megfelelő helyet a célra! Falusi hangulatot idéző, kényelmes szállás tiszta és otthonos kivitelben.

 

Vingasz ház ForrĂĄs: Paraferee - Mozgásvilág.hu

Galériához klikk a képre!

 

Az Őrségi Nemzeti Park területén, Farkasfán lévő vályogépítésű vendégházunkban szeretettel várjuk pihenni vágyó vendégeinket. A ház a falu egyik legszebb és legeldugottabb dombján fekszik, közvetlenül az erdő mellett, szomszédok nélkül. Szállást legfeljebb öt fő részére tudunk biztosítani két kétágyas szobában, melyből az egyik szoba pótágyazható.

 

A házhoz nagy gyümölcsfákkal szegélyezett terület tartozik, szedressel.

Őrségi szokások szerint a házakat a benne lakó családokról nevezték el, így kapta a mi házunk, előző lakójáról a Vingasz nevet. Alattunk a Csaliti, vele szemben a Csatár ház található. A szomszédos telkeken nincsenek házak, így a békés, nyugodt pihenés garantált.

A ház körüli erdők biciklitúrákra kiválóan alkalmasak, a házban térképet biztosítunk a kirándulásra vagy biciklizni vágyók rendelkezésére. Az erdő minden évszakban „ad” valamit. Tavasszal már találhatunk óriás pöfeteggombát, bodzát, pünkösdkor rengeteg szamóca van. Nyár kezdetétől megtalálhatóak a különféle gombák (vargánya, galambgomba, rizike) és a szeder. Ősszel a gyümölcsfákról szedhetünk friss gyümölcsöt, tél elején pedig érik a kökény.

Biciklikölcsönzésre, túravezetésre, íjászatra és a háziakkal gombaszedésre a 300 méterre lévő Csaliti házban van lehetőség. A faluban még lehet frissen fejt tejet és falusi tojást kapni. A közeli Őriszentpéterben szombatonként termelői piac van!

 

Nagyobb szoba - Vingasz ház ForrĂĄs: facebook.com/VingaszHaz

Galériához klikk a képre!

 

Kirándulási, sportolási lehetőségek

Kb. 3 km-re a falutól Máriaújfalu mellett a Hársas patakból duzzasztott mesterséges tó fürdésre, horgászásra kiválóan alkalmas. 

Az osztrák és a szlovén határ közelsége színes programokat tartogat vártúrákkal, hangulatos kisvárosokkal vagy élményfürdőkkel.

 

Kíméletes őrségi kerékpártúra

21 km közepes kerékpár

Vadregényes őrségi túra

18 km nehéz kerékpár

   

Árokugró őrségi kerékpártúra

38,9 km közepes (néhol nehéz) kerékpár

Őrségi skanzentúra

17,5 km könnyű (családi) kerékpár

Foglalás

9981 Szentgotthárd - Farkasfa, Hegyi út 4.
0036204894429
farkasfai.vendeghaz@gmail.com
http://vingasz.com

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.