Menü

2008.08.27.     Hozzászólás 0

Zárd a nyarat Billabong szörf táborban!

Táborunk alapvető célja a hullámszörfözés. A résztvevők a helyi, Billabong által támogatott szörfiskola oktatásában részesülnek napi 1,5 órában.

BILLABONG SURFCAMP 2008
Vieux Bocau
9 nap hullámlovaglás Franciaroszágban
2008. szeptember 6-17.

Várjuk jelentkezésed a nyári szezon levezetéseként a Billabong Surfcamp-re. A táboar ez alkalommal a legnagyobb európai szörfközpontnak számító Hossegor mellett található Vieux Bocau-ban kerül megrendezésre. A helyszín adottságaira remek bizonyíték, hogy a táborunk utáni héten kerül megrendezésre Hossegorban az ASP World Tour franciaországi állomása.

 A szörfiskola oktatói rendelkeznek a francia állam által igényelt vízi jártasági és oktatói képesítésekkel, így minden adott ahhoz, hogy a tábor végére egy hullám meglovagolása ne jelentsen problémát. A külföldi oktatók mellett a Billabong hazai szponzoráltjai, Lotfi Peiman és Sticzay Péter is segítenek a kezdeti nehézségek leküzdésében.

Jó hír a haladó szörfösök számára, hogy a szörfiskola a kezdők számára ideális un. „szivacsos” deszkák mellett, a teljes Bic Sport szörfdeszka kínálattal rendelkezik. Az elérhető méretek: 9’4 láb, 9’ láb, 8’4 láb, 7’9 láb, 7’6 láb, 6’2 láb, 5’10 láb.

A haladó szörfösök, számára külön csomagár került kialakításra, amely nem tartalmazza az oktatás árát. Amennyiben ők is szeretnék csiszolni a tudásukat, lehetőség van külön óra vételére helyi oktatóktól.

A szállás a Lac Marin Resort apartman házaiban lesz 4-6 fős apartmanokban. Az apartamok minden elvárható szolgáltatás biztosítanak (konyha, fürdőszoba, különálló toalett). Az üdülőközpont Vieux Bocau központjától 0,5 km-re, a parttól 1,5 km-re helyezkedik el.

Tekintettel arra, hogy a hullámlovaglás után regenerálódásra is szükség van, alternatív programként lehetőség lesz a környékbeli látványosságok felfedezésére, illetve rövid kirándulásokra is (Biarritz, San-Sebastian.)

A tábor ára magában foglalja az utazást is. Az utazás közel egy napot vesz igénybe, amelyet kisbuszokkal fogunk megtenni. A kisbuszok a kint tartózkodás alatt is a tábor rendelkezésére állnak. Amennyiben inkább repülővel tennéd meg az utat, előzetes egyeztetés után akár a reptéri transzferben is segíteni tudunk.

A tábor támogatói: Billabong, Von Zipper, Gravis

A tábor résztvevői számára 20%-os kedvezményt biztosítunk a támogató márkák termékeire. A kedvezmény Billabong szörf deszka rendelésére is igénybe vehető.

A nyár eleji portugál szörf táborunk képei a www.billabong.hu oldalon tekinthetők meg.

Kezdő ár:   135.000 Ft
Haladó ár:  110.000 Ft

A tábor vezetője:  Sticzay Péter
   stico@t-online.hu
   20.968.3436

Jelentkezés:  Billabong iroda
1113 Budapest Karolina út 17/a  alatt.
  info@billabong.hu
  30.239.7745

Ajánló