Újra itt a nyár! - Elindultak a windsurf és kitesurf tanfolyamok!

www.kiteline.hu
www.kiteline.hu
2008/06/25
Pár meleg nap után most már kijelenthetjük, hogy elkezdődött a nyár a Balatonon is. A Surfbeachen szeptemberig folyamatosan tartja a Kiteline windsurf és kitesurf tanfolyamokat, és természetesen a bulik is beindultak.
Hirdetés

A hosszú szélcsendes időszak miatt bővítették a tanfolyamok helyszíneit. A nyár végi rodoszi óriásjamboree mellett egy másik görögországi bázison (Lefkada) is lehetőség nyílik teljesen kezdő és haladó tanfolyamok elvégzésére a helyszínre települt Kiteline oktató segítségével egész nyáron! A tanfolyamok időpontjairól emailben érdeklődjetek az info@kiteline.hu címen.
Aki nem szeretne olyan messzire utazni, azok számára Horvátországban is tartanak intenzív tanfolyamokat megfelelő számú jelentkező esetén.

Aki még nem rendelkezik saját felszereléssel, azok újabb ernyőtípusokból válogathatnak a Kiteline webshopban, és személyesen a Surfbeach-en.  A www.surfshop.hu oldalon kinézett új és használt felszerelésekre a legjobb árakat telefonon kérdezzétek Zarándtól (06 70 453 2414).

Június 28-29-én egy Szörf Országos Bajnokság lesz a Surfbeachen, július 12-13-án ennek egy újabb fordulója lesz óriásbulival egybekötve, július 19-20-án pedig az I. Skimboard Fesztiválnak adnak helyet!

Windsurfösök számára egy álom tanulófelszerelést: A kezdéshez legideálisabb komplett szörffelszerelés ára újonnan most csak 259.000 Ft!

A Kitesurfösökre is gondolva (és különösen a gyenge szeles napokra) most a Naish és az RRD speciális széles lightwind deszkáit újonnan 89.900 Ft-ért lehet megvásárolni június végéig!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés