Menü

2008.07.09.     Hozzászólás 0

Kánikulariadó! - Irány a Surfbeach

Ha eleged van a nagyvárosi betontengerből, és szeretnél kimozdulni a vízpartra, akkor a következő programjaink várnak Rád a Balaton partján. Irány a Surfbeach!

• Július 12-13. O’neill-Red Bull Szörf Országos Bajnokság
• Július 10-13. Balaton Sound
• Július 19-20. Skimboard Fesztivál
• Július 20-25. Gyerektábor I. Turnus
• Július 27-Augusztus 1. Gyerektábor II. Turnus

Kezdjük a legkisebbekkel először! Idén nyáron első alkalommal szörfös gyerektáborokat is tartunk a Siófoki Surfbeachen! Két turnusban kis csoportokban kóstolhatnak bele a 7-16 éves korú gyerekek a szörfözés rejtelmeibe profi oktatók segítségével a legszebb balatoni környezetben. Az első turnusban még két szabad helyünk van, a másodikban pedig még három hely kiadó. Napi ötszöri étkezés, egy kedves, gyerekcentrikus fiatal csapat, és rengeteg programlehetőség várja a gyerekeket!

Ugye mindenki tudja már, hogy mi az a Stand Up Paddle Surf? Aki eddig nem tudta, az most csütörtöktől a Balaton Sound fesztiválon a TV2 standjánál tanulhatja meg a legújabb hullámlovas őrületet sok-sok hírességgel együtt a Kiteline segítségével négy napon át! Este pedig a koncerteken találkozunk...

Szombaton és vasárnap (július 12-13.) a Surfbeachen tartja a Magyar Szörf Szövetség az Országos Bajnokság V. fordulóját, mely az O’neill-Red Bull Kupa is egyben. Remek szél és napsütés az előrejelzés, így izgalmas verseny várható mindkét nap!

Vasárnap várhatóan a tanfolyamosaink is mosolyogva utazhatnak haza, hiszen ismét szeles lesz a hétvége. Aki szeretné elkerülni a zsúfoltságot, annak a mai napot (július 9. szerda) ajánljuk tanfolyamozásra, hiszen hétköznap is várják oktatóink a tanulni vágyókat! Bejelentkezés a 06 70 453 2454-es számon.

A következő hétvége is izgalmasnak igérkezik, hiszen ekkor rendezzük meg az I. Skimboard Fesztivált! Szombat este ráadásul óriásbuli is lesz, ezzel ünnepeljük a nyár közepét, és a teliholdat! Full Moon Party lesz tehát a Surfbeachen július 19-én!

Amennyiben új, vagy használt kitesurf vagy windsurf felszerlést keresel, akkor mindenképpen nézz be a www.surfshop.hu oldalra, melyet naponta frissítünk számotokra!

Találkozzunk a Balaton partján!