Menü

2008.01.15.     Hozzászólás 0

hilldependent.hu

Hullámlovas szörftábor Balin

Cseréld le a snowboardbakancsod egy strandpapucsra és olvaszd ki télen elfagyott végtagjaid a trópusi vízben! Bali különleges hely, hiszen a kezdő hullámok mellett világklasszis pointbrake-ek találhatók a sziget délnyugati csücske mentén.

Az Indiai-óceán egyenletes DNy-i pulzálása első osztályú csőhullámokkal csomagolja be a sziget partvonalát. A 28°C-os víz és a meleg klíma pedig minden szörfös álma, hiszen neoprénruha nélkül szörfözhetünk. A tábor célja, hogy minden résztvevő elsajátítsa a hullámlovaglás alapjait, vagy aki már állt deszkán, az tovább csiszolgassa tudását.

Bali különleges hely, hiszen a kezdő hullámok mellett világklasszis pointbrake-ek találhatók a sziget délnyugati csücske mentén. Miután mindannyian robogókat fogunk bérelni, lehetőségünk lesz a szörfözések között bebarangolni a sziget e részét. Meglátogatjuk majd a világhíres hullámokat, ahol elleshetjük a profik mozdulatait, és bepillantást nyerhetünk egy olyan világba, amit eddig csak szörfvideókról ismerhettünk. A bátrabbak és tapasztaltabbak kipróbálhatják majd magukat komolyabb hullámokon is, a robogókon lesz deszkatartó, így mindenki eldöntheti, hogy deszkával vagy anélkül vállalkozik e a kirándulásainkra.

 

 

Programlehetőségek
Lehetőség lesz búvárkodásra, mind teljesen kezdőknek, mind tapasztalt merülőknek. Bali hamisítatlan búvárparadicsom, ahol egy magyar divemaster fog minket kalauzolni. Bali bővelkedik kulturális és földrajzi látnivalókban: templomok, szobrok, piacok, elhagyott városok, táncos mutatványok, híres merülő helyek, a sziget vulkánja várnak felfedezésre. Ezeknek a programoknak csak a szörfözés után megmaradt energiánk szabhat határt!
 
Szörf
Utunk legfőbb célja, hogy minden résztvevő elsajátítsa a hullámlovaglás alapjait, vagy aki már állt deszkán, az tovább csiszolgassa tudását. Bali paradicsom a szörfösöknek, tökéletes, egyenletes, part menti tanuló hullámaival a legideálisabb hely a szörffel ismerkedők számára. Az oktatások során mindenki megismerkedik majd a hullámlovaglás elméletével és gyakorlatával, az eszközök kiválasztásával, a szörfözés szabályaival. Mivel mindenkinek lesz deszkája, lehetőség lesz bármikor gyakorolni a közös foglalkozásokon kívül is. A szörfoktatást közvetlenül a hotel előtti parton tartjuk, ami ideális terep a tanulóknak.

 

 

Szállás
12 éjszakát töltünk Legian (Kuta-val egybeépült városrész) egy partmenti szállodájában, ahonnan könnyen lesétálhatunk a partra hónunk alatt a deszkáinkkal. A hotel előtti partszakasz tökéletes terep a tanuláshoz! A Jayakarta Hotel & Resident nyugodt, békés helyen terül el Legain partján, de Kuta nyüzsgő belvárosa is csak néhány percnyi sétára van. A hotel kényelmes, tágas, óriási alapterületén 3 nagy medence, fitneszterem, spa, számos étterem és bár szolgálja ki a vendégeket.

 

 

Kulináris élvezetek
Kuta és környéke híres a tengerparti éttermekről, amelyek meglepően jó áron kínálják a tenger gyümölcseit és helyi specialitásokat. Gondunk lesz rá, hogy esténként a robogóinkra pattanva bejárjuk a környék legjobb éttermeit, és vacsora közben a parton gyönyörködjünk a világhíres bali naplementében.

 

 

Ár és utazás
Az út ára: 378.0000 Ft Ami tartalmazza a repülőjegyet illetékkel együtt a reptéri transzfereket, a szállást 12 éjszakára reggelivel, a napi 2 óra szörfoktatást és a szörfdeszka bérlést 12 napra. Az utat úgy állítottuk össze, hogy megfelelő hosszúságú legyen, de a lehető legkevesebb szabadságot kelljen kivenni hozzá. Így a 14 napos úthoz csak 10 nap szabadság szükséges! Indulás: március 25-én reggel, érkezés: április 7-én este. Jelentkezni 40.000 Ft előleg befizetésével lehet január 18-ig! Az útra összesen 18 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, és a jelentkezés az előleg befizetésével válik elfogadottá!

Jelentkezés és információ:

Nemere Zsóka
70-453-24-15
zsoka@hilldependent.hu

Szörfös infó:

Rigler Miki
70-70-86-911
miki@hilldependent.hu