Menü

2008.07.01.     Hozzászólás 0

Hilldependent Surf Camp - O'Neill Surf Academy

A már hagyománynak számító franciaországi Hilldependent Surf Camp idén már harmadszor kerül megrendezésre! A félreértések elkerülése végett: ez az eredeti franciaországi szörf tábor! Bár a szponzorok változnak, Rigler Miki ugyanaz maradt, és az ő személye a garancia az oktatás minőségére, immár 3 éve!


Hossegor - Capberon, Franciaország
2008 augusztus 29-szeptember 22. Idén is két turnusban!

A már hagyománynak számító franciaországi Hilldependent Surf Camp idén már harmadszor kerül megrendezésre! A félreértések elkerülése végett: ez az eredeti franciaországi szörf tábor! Bár a szponzorok változnak, Rigler Miki ugyanaz maradt, és az ő személye a garancia az oktatás minőségére, immár 3 éve!

Tapasztalatból tudjuk, hogy Európában a nyár vége a legjobb időpont a szörfözéshez. A tengerparti homok és a levegő még forró, a víz meleg, de az Atlanti Óceán már pumpálja az őszi frontok hullámait. Tölts velünk egy nyárbúcsúztató nyaralást baguette-el, szörfözéssel, strandolással, grillezéssel, bulizással, franciázással!

Ízelítő a napi programból:

L'baguette reggelire, aztán l'megyünk a beachre szörfözni, közben l'chill, nap végén nap l'mente, l'grill, l'party és l'fekszünk ....másnap pedig kezdődik minden e l'őről...

Helyszín:

Hossegor - Capbreton, Franciaország

Időpontok

1.turnus: 2008. aug. 29.-szept 10.
2.turnus: 2008. szept 09.-szept-22.

Mindkét turnushoz 8 nap szabadság szükséges! (a kifele utazás esetén indulás du. 18.00-kor)

A tábor ára

1. kisbuszos turnus 600 Euro
2. saját autós turnus 530 Euro

ami tartalmazza a SZÁLLÁST (10 éjszakára), FÉLPANZIÓT, SZÖRFDESZKA bérlést, OKTATÁST

Extrák

WiFi (azoknak akik dolgozni jönnek, vagy nem bírnak leszakadni a WiW-ről),
MOSODA (azoknak, akik bepiszkítják a nadrágjukat a nagy hullámok láttán)
BOWLING- és RÖPLABDAPÁLYA, SKATEPARK (azoknak, akik nem fáradnak el a vízben)
CHILL - LOUNGE, MOZISZOBA (azoknak, akik elfáradnak és csak egy jó filmre vágynak az egész napos szörfözés után)

Utazás

Capbreton Budapesttől 2200 Km-re van. Az első táborba két kisbusszal utazik a csapat, a második táborba pedig saját autókkal.

Az üzemanyagárak rohamos emelkedése miatt az ár sajnos változhat. A jelenlegi 70 Eurós üzemanyag-költséget 325 Ft-os áron kalkuláltuk! Amennyiben ez jelentős mértékben változik az indulásig, ezt sajnos érvényesítenünk kell az árban! Kérjük megértéseteket!

Szállás

Egy hamisítatlan szörf faluban fogunk lakni, párszáz méterre az óceántól, és Capbreton nyüzsgő központjától. Tökéletes és természetes helyszín a lagúna, a tó és a pínea erdő szomszédságában. Biarritz híres városa mindössze fél órára van, de a spanyol San Sebastianhoz is csak egy órát kell autóznunk, így a szörfözés mellett érdekes kirándulások várnak ránk!

Elhelyezés 2 és 4 ágyas, saját fürdőszobás szobákban. A szálláshoz ágynemű, törölköző és a turnus végén takarítás is jár!

Kutyákat is szívesen látunk a második, saját autós turnusban!

Felszerelés

A helyszínen szörfdeszkákat biztosítunk.

Jelentkezési határidő: 2008. július 20.
200 Euro előleg befizetésével.
A jelentkezéseket érkezési sorrendben, az előleg befizetésével tudjuk elfogadni!

A weboldalunkon képeket is találsz a táborról itt!