Haverok, buli, tengerpart, szörf - Mi kell még?

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/07/28
Gyere el az első igazi szörfversenyre, ahol Európa rabjai mérhetik össze tudásukat a világ legjobb szörfös helyén. Egy szörfverseny, amely kizárólag olyan szörfősöknek szól, akiknek nem adatik meg a mindennapos szörfözés. A legjobb nyaralás és a leglazább verseny az indián nyárban.
Hirdetés

Islanders Surf Open 2009 szeptember 9-12.-én rendezik meg Hossegorban, Franciaországban. Az első igazi szörfverseny, ahol Európa rabjai mérhetik össze tudásukat a világ legjobb szörfös helyén. Egy szörfverseny, amely kizárólag olyan szörfősöknek szól, akiknek nem adatik meg a mindennapos szörfözés. A legjobb nyaralás és a leglazább verseny az indián nyárban.
A verseny mellett tábor is lesz kezdőknek, és haladóknak. Megtanulhatod az alapokat, de a menő manővereket és a versenyhez szükséges taktikát is elsajátíthatod. Így, ha kezdő is vagy a tábor végére már együtt hullámlovagolhattok a haverokkal.

Jelentkezz minél előbb az év legnagyobb szörfös eseményére, gyere tanulni szörfözni és bulizni, és ha van elég merszed, nevezz be az első komoly szörf versenyedre, ahol nem csak magyarokkal, hanem a többi európai inlanderrel is összemérheted a tudásodat.

A helyedet biztosítani előleggel tudod, ami a surf camp-eseknek 200 Euro, a pro surf-ösöknek 100 Euro. A párok se hezitáljanak, mert a 2 ágyas szobák száma véges! A tábor férőhelyeinek száma limitált, jelentkezési határidő augusztus 7! 
A versenyről további infók a www.inlandersurf.hu oldalon!

Jelentkezés és infók:

Rigler Mikinél: 06-70-70-86-911, miki@hilldependent.hu

Rigler-Nemere Zsókánál 06-70-453-24-15, zsoka@hilldependent.hu

 

 Aloha mindenkinek, találkozunk a francia homokdűnéken!

Hirdetés
Hirdetés